上一頁下一頁
發新話題

大家幫我分析下....謝

收藏  |  訂閱
152  10.4k

仲洗問點樣?正白痴仔!!3個字...O9仔:smile_44: :smile_44:

未摸清楚就洗左¥32000, 真係好能蠢, 租間1房1廳或套房, ¥1000/月, 家用比住大約¥2000/月, 都用成年起碼啦:smile_34:

引用:
原帖由 新金記 於 2009-10-23 03:36 PM 發表
:smile_o04: 三萬二 ????
你呢兩星期搞咩? 意見當然有 ,
你買的傢具等東西係咪你比錢? 單在不在你手?
搵日叫佢出去等你, 然後人人搬屋啦!!!!
執得幾多得幾多, 然後立即退租.
取回按金, 一路打電話拖住佢,
搞好 ...
great advice.  that's what i'd do.

引用:
原帖由 新金記 於 2009-10-23 03:39 PM 發表
呀, 加多樣, 早一日上去, 下午好安排定, 例如約定車之類,
那晚就對佢好啲, 例如話佢遲啲生日送咩比佢, 同佢去邊到玩之類,
果晚執多兩劑勁(記得戴袋) ,第二日先搬屋
brilliant!

引用:
原帖由 2531933 於 2009-10-23 04:01 PM 發表
就如,有其中一位師兄講,32000當掉了算,我也不想她特然間無屋住,當流個好的回憶比佢
on99.  don't listen to that.
that's a horrible advice.  whether or not she gets a good memory is irrelevant to you now.  it's about getting some $$ back, and get out of there.  more importantly, learn from this, and DO NOT make stupid mistakes like this anymore.

都係果句,留精不留情,:smile_38:
呢d衰股,揸唔個呢:smile_38:
立即斬纜,止蝕離場:smile_38:

32000  2星期..-.-
32000可以包件正野啦...:smile_30:

How old are you ? Stupid topic ! You just met her two weeks only but rent a flat for her ! May be you are a rich man, $32000 is a small amount of money to you ! However, we should be a smart consumer to spend money on those girls !
Although you had spent money and time, in her view, you are only a WATER FISH !
If you find the MM is dishonest and tricky, I suggest you should leave her immediately because you are not sure her background !
No need to argue with her because she will not tell you the truth!
If I were you, I will remove all furniture to other place secretly.
Learn a lesson, being SMART next time ! Good Luck !

條女擺明就古能惑惑 ! 你對佢仁慈, 就係對自己殘忍 ! 呢D 唔係見情聖, 係叫ON 9 !!! 希望你会永遠記住 ! 要識女仔就揾過正正經經!

回覆 13# 的帖子

真係深表同情.......

下次沉船之前...唔該做晒功課先...去沉船區刨晒所有Post...先至再好去實習......

唔做功課既話...唔該...留番係香港玩......(真心話)

如果你個POST係:
<<兩星期用左三萬二去滾>>
相信呢度好多巴打會視你為英雄。
簡直可以玩盡神洲各大省K場/D埸/快餐/SN/再加FOC。
返黎之後出返本書再撈番筆都重得, 你蠢左啦~!

好讚成某巴打叫你拎返個電腦(Notebook?), 甘起碼可以止泄二萬多, 唔係三字頭, 好睇D.

更讚成某爸打叫你拎多幾千出黎送條女返鄉下, 你就變賣又好/執走晒D野又好,

或你根本無地方轉移D野, 賣出去又唔值錢, 不如搵同業主講條女走左佬啦, 你都唔想再留係度啦, 扮到好慘甘話比晒D家私電器佢, 因為唔想見到D野而觸境傷情/睹物思人之類, 扮到動了真情卻想唔到比條女欺騙感情之類, 話只係想拎返D押金就走, 相信業主會好樂意退返D押金比你, 甘你又可以真金白銀止泄。(前題係業主聯絡唔到你條女就最好。)

另外我都好讚成吊返夠本, 我n年前比過6k條女, 跟住一晚吊返佢6鑊(從此再無此次數), 安慰自己當吊緊貴雞 1k 1次, 跟住休褲走人。

重有你甘易呃, 小心條女搵人夾你, 到時你要再嘔多幾萬至走得, 甘就公起你啦~!

講真, 你係香港識朋友都會花D時間睇下對方係咪有心同你做朋友, 先會再同佢講多D自己野啦, 有乜理由上到去就花幾萬銀係人地身上? 條女對付你就根本唔洗用一D力, 點會對你上心? 如果條女用盡9牛2虎之力+花盡大部份時間(起碼一年啦)先可以從你身上呃到3萬銀, 覺得你唔易呃, 甘先會欣賞你架。

又一地球人去外星溝女, 又唔查清楚外星人D女到底係咩構造就去送死。

公喜你爭在重未比條女縛架, 希望有更多巴打比到意見你。

又或者你想將D家私電器送晒比呢度D巴打, 都唔想益條女, 相信一定會有巴打幫你善後, 祝你今後一路順風。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆