上一頁下一頁
發新話題

生日食既早餐 P2 - #11, P3 - #14, P4 - #64[完]

收藏  |  訂閱
103  14.5k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-20 04:14 AM 發表 查看引用來源
Part 2

佢係行李度拎左兩份禮物俾我. 一份係手信, 一分係生日. 咁我就拆開手信先, 一打開...... omg..... Gucci 袋..... 跟住錫佢一啖啦, 佢話打開個袋黎睇下, 我話下...... 仲有野架.... 我一打開之後..... 係一 ...
換左張相好靚....哈哈..好醒神.....妳d皮膚好白好滑:smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-20 11:16 AM 發表 查看引用來源
Part 3

老公仔叫我訓係床度唔使郁, 擘大個口. 佢將J仔放入我個口度, 跟住叫我貼番實個口. 係我個度一出一入. 佢插左一陣, 拎番J仔口黎. 問我鍾唔鍾意咁玩.... 跟住我問佢係邊度學番黎? 我話係唔係係美國果邊同D鬼 ...
冇辦法啦...時日無多......留系香港時間硓,佢冇叫妳唔好埋爸爸帶落街食野,米算好啦...系果邊d鬼妹個個都冇同爸爸一齊出街:smile_o01:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

我條新睡裙..

如果白色可能重靚..:smile_o12:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-20 02:05 PM 發表 查看引用來源

唔話你知,, :smile_o04:
底底就一定有啦....:smile_o01:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-20 02:53 PM 發表 查看引用來源
Part 4

落左去樓下茶餐廳, 食晏時間, 好鬼多人. 唯有搭檯啦. 我叫左個白色雞意粉. 係度等既時候. 坐我對面兩個地盤佬眼金金昅住我個胸. 正咸蟲. 昅完仲大大聲話咁大波, 露晒溝, 唔知道收開幾錢, 驚死我聽唔到. 佢 ...
嘩.......真系精力儲備左好多貨返離播.....哈哈..妳真系要念定佢返美國之後,郵寄d咩好野比佢玩啦,:smile_o13: 不過都唔玩多啦....

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-20 04:54 PM 發表

換左張相好靚....哈哈..好醒神.....妳d皮膚好白好滑:smile_o05:
thanks thanks,, :smile_o06:

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-20 05:24 PM 發表

.......真系精力儲備左好多貨返離播.....哈哈..妳真系要念定佢返美國之後,郵寄d咩好野比佢玩啦,:smile_o13: 不過都唔玩多啦....
郵寄我俾佢最好啦.. 實際D:smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-21 04:06 AM 發表 查看引用來源

thanks thanks,, :smile_o06:
so nice pic wo
look so fit

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-10-21 04:09 AM 發表

so nice pic wo
look so fit
小小baby fat:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆