上一頁下一頁
發新話題

最後一帖:21/8 晚COPY團外傳Part10大結局(推薦數273/300,我終於升呢做Silver Member)

收藏  |  訂閱
404  33.1k

係喎,part6果時推薦夠晒啦,,仲未出相:smile_38:

老實,
你好有心写report... 虽然有得别野发生, 但一個晚上出成10篇重有外传

好似拖到太長:smile_45:
同賣你d相应该都可以好似1-9篇今repost返呢呢個post ga ho?:smile_o10:

各位版友,我回來了:smile_42:

現在已有92個推薦,尚差一點點到101出下半戰:smile_38:

引用:
原帖由 yeungchai 於 2009-9-21 16:35 發表 查看引用來源
老實,
你好有心写report... 虽然有得别野发生, 但一個晚上出成10篇重有外传

好似拖到太長:smile_45:
同賣你d相应该都可以好似1-9篇今repost返呢呢個post ga ho?:sm ...
多謝你中肯的意見,我今次出咁長篇都是一次大胆的嘗試,我自問將來都未必可再寫到咁長

引用:
原帖由 gn01084883 於 2009-9-21 16:10 發表 查看引用來源
係喎,part6果時推薦夠晒啦,,仲未出相:smile_38:
查實我已在Part 9出過一幅相,我是重視承諾的人:smile_38:

引用:
原帖由 essie888 於 2009-9-21 02:53 發表 查看引用來源
I meant 43# pic...can't find any!!!
不知為何放入Photobucket再轉貼Part 9,有時變成死圖:smile_39:

引用:
原帖由 derek2009 於 2009-9-21 03:40 發表 查看引用來源
立即按了推薦....:smile_o05:
多謝你按了推薦:smile_42:

引用:
原帖由 抽水強 於 2009-9-21 03:55 發表 查看引用來源
撐開~結局無奶油唔撐架
多謝版友你一直支持:smile_42:

引用:
原帖由 yeunglm2002 於 2009-9-21 13:33 發表 查看引用來源
要求【下半篇】,【終戰篇】,【尾聲】:smile_38: :smile_38: 及【心底話】
對不起,我不想版友只看不回,正如你或其他版友一入來我都會回應,所以我堅持原則,推薦數到達101才開【下半戰】,201才開【終戰篇】,最豐富內容的【尾聲】及【心底話】要到301:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆