上一頁下一頁
發新話題

尋晚同個sp玩...真係唔惦囉

收藏  |  訂閱
143  32.2k

跟隊得唔得???
if ok, pm me

引用:
原帖由 potato_maker 於 2009-9-12 02:55 PM 發表 查看引用來源
跟隊得唔得???
if ok, pm me
跟隊.....
輪大米咩

我果個sp都係喔~~有185高~~~好靚仔架~~可惜搞唔high我囉~~一次高潮都無~~矩自己射完就算~~~唉~~~都係因為矩靚仔我先俾矩咩~~~我仲要第一次就俾左矩~~矩前戲好少~~~一味想插我下面~~覺得矩好怪~

個天係公平既

引用:
原帖由 [安室奈美惠] 於 2009-9-8 09:36 AM 發表 查看引用來源
個樣都幾靚仔:smile_13:  
前奏又唔夠:smile_45:  

條野好短囉, 插左入去無乜感覺, 但佢一路插話好窄, 好舒服, 但我無乜feeling
一路插又舉到我對腳好高, 我話好攰, 佢話: 我條野短嘛, 唔係插得唔夠入 ...
oh no.....

引用:
原帖由 DeborahLily 於 2009-9-12 06:42 PM 發表 查看引用來源
我果個sp都係喔~~有185高~~~好靚仔架~~可惜搞唔high我囉~~一次高潮都無~~矩自己射完就算~~~唉~~~都係因為矩靚仔我先俾矩咩~~~我仲要第一次就俾左矩~~矩前戲好少~~~一味想插我下面~~覺得矩好怪~
咁快就黎, 又真係無乜癮...:smile_o08:

NO前奏NO feeling.
可能吾關佢條野事呢

回覆 1# 的帖子

那都幾無引喎~
明明想開心.....
變成這樣~~

向閣下致以最深切的慰問....

好彩....冇人笑過我短.....

引用:
原帖由 DeborahLily 於 2009-9-12 06:42 PM 發表 查看引用來源
後生仔 , 喉禽到死 ,一味向下路進攻 , 好似十幾年前由下面出泥 , 現在想由下面走返入去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆