上一頁下一頁
發新話題

正骨場離奇奇聞

收藏  |  訂閱
97  15.4k

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-3 09:26 AM 發表 查看引用來源
見你甘講,我又講件發生係我身上的事比你听,,我不否認有你所說的這樣C兄,,但其實技C也令到我好討厭,,我是皇崗一間大埸常客,,有條美客妹幫我按過几次,,也以為我想溝她,,有意沒意叫我買東西給她,,又話佢几時放假,叫我帶 ...
大陸妹眼中香港人都係水魚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

無咩所謂,最緊要自己玩得開心.無謂想太多:smile_30:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-3 01:27 PM 發表 查看引用來源

哦~~師兄, 原來你平時食開皇帝餐, 做大爺..:smile_30: ...即係比錢就搞掂曬所有野果隻~咁就最理想lol:smile_o12: ~唔使煩, 唔使用腦諗野, 咁你千期要keep住咁樣玩法, 因為食腦餐唔岩你...唔好做做下大爺做到悶果 ...
ching..你講到溝女好勁咁喎..不如分享下你既心得:smile_30:

引用:
原帖由 kamwing0316 於 2009-9-3 09:13 PM 發表 查看引用來源
d 人以前成日話上到去囡囡會主動溝你..但我玩左3~4年都唔覺有呢回事....
咁你有無送手機呀手飾呀錢呀比佢???:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2009-9-3 09:35 PM 發表 查看引用來源
正骨場啲囡唔係個個都可以用錢就得...
試過出三仟陪一晚都唔掂.
咁有性格咁條女真係好討厭你喎..:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 1588 於 2009-9-3 04:25 PM 發表 查看引用來源
香港人系正經人家心目中已經破壞啦。

唔係化,乜香港人係正經人家黎咩:smile_o16:
c兄,你好似解錯題目,答錯答案wor
不過,香港男人無lala北上,一般都被內地人視為雞虫,呢個真係事實既
後生女或仔北上就一般都被視為攬藥人士:smile_27:
著到姣騰騰加塊"月南"既金毛師奶北上則就一般都被視為叫鴨:smile_o05:
而港人一向都將內地女人視為雞(無論8歲都80歲,俏為美艷點甚至被人以為可以隨意抽水,非禮,甚或就地正法):smile_34:
另港人一向都將內地男人視為賊或狼狗:smile_53:

thanks for sharing!  Good, Good, Good

ching又有幾離奇呀!:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆