上一頁下一頁
發新話題

用方程式 ~ 對抗骨骨

收藏  |  訂閱
105  11.4k

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2009-9-1 02:06 AM 發表 查看引用來源

好辦法喎 ~~~:smile_o12:
50幾億年來得我想得出呢個辦法你信唔信:smile_o16::smile_o01:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-9-1 02:25 AM 發表 查看引用來源
要幾膠有幾膠!
呢個係用心的報告:smile_o13::smile_o01:
一d都唔膠:smile_o04:

有加無減嘅:smile_o04:

引用:
原帖由 Alantim 於 2009-9-1 10:12 PM 發表 查看引用來源
有加無減嘅:smile_o04:
投訴叫回水都有:smile_o13:
邊個話無減:smile_o01:

咁+下+下,咪好q貴

tiu~跟你咁比tips 法米仲貴過起香港按 ?!你呢個大陸仔亂9 咁up 扮老屎忽, 邊個話比tip 係老鳳gar!?咁果D按骨價錢要黎做咩?比tips?得~唔比骨錢law:smile_o01:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-2 01:48 PM 發表 查看引用來源
tiu~跟你咁比tips 法米仲貴過起香港按 ?!你呢個大陸仔亂9 咁up 扮老屎忽, 邊個話比tip 係老鳳gar!?咁果D按骨價錢要黎做咩?比tips?得~唔比骨錢law:smile_o01:
我係港仔:smile_o12::smile_o13:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-2 05:32 PM 發表 查看引用來源

我係港仔:smile_o12::smile_o13:
oh...原來你係港男, 唔好意思, 唔好意思, 咁就唔同好多!!!!!你度果個方程式非常之咁好:smile_o12: , tips 比得抵, 你真係香港人之光, 咁都比你諗到, 我諗全況師兄都會跟你咁比tips法 ~~

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-1 07:12 PM 發表 查看引用來源

呢個係用心的報告:smile_o13::smile_o01:
一d都唔膠:smile_o04:
直情是硬膠:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-2 08:51 PM 發表 查看引用來源

oh...原來你係港男, 唔好意思, 唔好意思, 咁就唔同好多!!!!!你度果個方程式非常之咁好:smile_o12: , tips 比得抵, 你真係香港人之光, 咁都比你諗到, 我諗全況師兄都會跟你咁比tips法 ~~
花女要大力抽插:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆