上一頁下一頁
發新話題

樟/惠安全包膠%大肚都出黎做------玩咩[加映十二.三都做G]

收藏  |  訂閱
101  13.8k

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-16 01:40 PM 發表 查看引用來源

所以港人要大力支持D女女喇:smile_o12:
我都想支持吓...不過成日覺得好危險...所以我多數支持cp既女女...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-16 02:46 PM 發表 查看引用來源

我都想支持吓...不過成日覺得好危險...所以我多數支持cp既女女...
CP這地方是安全的,若無省公安掃場!去惠州玩也是出於新地方新剌激吧!常仔太公式化有点厭:smile_34:

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-16 02:54 PM 發表 查看引用來源

CP這地方是安全的,若無省公安掃場!去惠州玩也是出於新地方新剌激吧!常仔太公式化有点厭:smile_34:
惠州即係淡水個邊...我唔瀨架...所以唔識...不過聽人講消費好平...但囡囡質素好差啲...一分錢一分貨...師兄可否介紹下有邊間好...有什麼刺激野玩...謝謝...:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

惠州即係淡水個邊...我唔瀨架...所以唔識...不過聽人講消費好平...但囡囡質素好差啲...一分錢一分貨...師兄可否介紹下有邊間好...有什麼刺激野玩...謝謝...:smile_35:
可以,你PM我喇

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-16 05:56 PM 發表 查看引用來源

可以,你PM我喇
已PM你了...:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-17 01:00 PM 發表 查看引用來源

已PM你了...:smile_44:
已回:smile_o12:

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-19 05:45 PM 發表 查看引用來源

已回:smile_o12:
感激... :smile_46:

very good c hing

Thanks for sahring

可否給我資料

怎樣去的 那裹是否有很多髮廊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆