上一頁下一頁
發新話題

上個禮拜嘅事~~(呢個post衰人本來唔俾出,經佢刪剪後終於出得)

收藏  |  訂閱
259  25.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:15 PM 發表 查看引用來源

你幻想下自己條jj每個月會流血一星期,
失血過多,下腹痛好似比石頭壓住,頭暈眼花.....咁你就會明......:smile_o08:
如果我條jj咁樣流血法嘅話:smile_o03:
雖然吾係識咗好耐,但都同妳哋講句
做定白金啦

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 12:16 PM 發表 查看引用來源

知道,知道tks:smile_o09:
有時d野唔洗做多~~~只要係真心關心佢~佢一定feel到~~~~~

引用:
原帖由 sw411914 於 2009-8-7 12:16 PM 發表 查看引用來源
蝦少少恰少少有時都幾好的:smile_o12:
支持你:smile_o10: :smile_o10:
呢d都係我地一部份嘅生活情趣~~~
多謝支持~~~~~~

引用:
原帖由 0哥哥 於 2009-8-7 12:18 PM 發表 查看引用來源
你成日都咁溫馨既~ good! Support!
俾人無端端除左條衭都溫馨呀~~~~~~~~~~~~~

不過都好多謝你嘅支持~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:16 PM 發表 查看引用來源

系呀,千其唔好呢個時候仲要衝紅燈,個女仔真系會好辛苦~:smile_o14:
我自己接受吾到衝紅燈囉
有一次識咗個女仔就去咗咩啦
開頭巳為佢好濕啦
点知佢同我講佢嚟m,
即刻比佢嚇到我縮咗,爭D揾吾返呀陰公:smile_o03:

下次叫佢洗碗 你整返佢:smile_o01:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 10:02 AM 發表 查看引用來源
果晚食完飯我係廚房洗緊碗,個衰人走入嚟係後面攬住人,‘做咩呀,洗緊碗,米攪攪震’,‘無野呀,想攬下啫’,佢係後面攬左一陣,突然一手拉低人地條短衭,‘呀~~做咩呀,又攪人,同我着返呀’,衰人哈哈聲咁 ...
你地兩公婆耍花槍啫   ......

但又幾有生活情趣喎   ......

間唔中咁玩下又幾開心架.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 PAOOO 於 2009-8-7 12:28 PM 發表 查看引用來源
下次叫佢洗碗 你整返佢:smile_o01:
我已經成功報左仇~~~~~算啦~~~~
我好大量嘅~~~~~

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

你地兩老婆耍花槍啫   ......

但又幾有生活情趣喎   ......

間唔中咁玩下又幾開心架.....:smile_30: :smile_30:
豬哥鍾意無端端突然俾人除衭~~~~~~~~~~~~~~~
你又打錯字啦~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:32 PM 發表 查看引用來源

豬哥鍾意無端端突然俾人除衭~~~~~~~~~~~~~~~
你又打錯字啦~~~~~
禾鍾意除人條褲:smile_47: 多D喎.......:smile_30:   

改返啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆