上一頁下一頁
發新話題

攪攪震~~~~~~~~(點解咁長嘅~~~~~個post)

收藏  |  訂閱
253  17.6k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 10:10 PM 發表 查看引用來源

係呀~~~~~~~~我就係MI-CE嘅女朋友~~~~~~~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
你都有睇佢個post呀~~~多謝晒~~~~~~~~~~~~~
其實我一直都有睇田心妹你的POST~~不過今次係第一次留言呢...

HEHE...我都想睇下MI-CE的「傘的故事」呢~~~

引用:
原帖由 綽瑩 於 2009-7-26 01:17 AM 發表 查看引用來源

其實我一直都有睇田心妹你的POST~~不過今次係第一次留言呢...

HEHE...我都想睇下MI-CE的「傘的故事」呢~~~
真係多謝~~~~好感動呀~~佢個post:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10152325&extra=page%3D3&page=1

再多謝你一直嘅支持~~~~

夠晒詳盡, 現場一樣呀.........
唔該晒
比返個叻你先:smile_o12:

揸緊車你都攪
咁曳
抵你俾人插餐勁既

感謝分享:smile_14:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 07:36 PM 發表 咁你快d搵番個bf啦~~~~~~~~~~ 佢抱住我冇喙得咁易掛~~~~除非我亂郁啦~~~~~~~~~~~~~
heeeehee...想快但快唔倒 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

由頭硬到尾~^正^~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-26 01:26 AM 發表 查看引用來源

真係多謝~~~~好感動呀~~佢個post:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10152325&extra=page%3D3&page=1

再多謝你一直嘅支持~~~~
一口氣睇曬你同衰人的經歷,覺得你地可以排除萬難好安心的係埋一齊,真係好難得﹗
希望我同我男朋友都可以係咁就好了~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 12:09 發表 查看引用來源

你咁係米即係話我長氣先,洗唔洗咁坦白~~~~~~~~~~~~:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:
你唔好以為排第一就可以咁喎,俾返d面嚟好喎~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

不過 ...
小patpat...  睇到一半頂妳唔順.. :smile_o05:  遲 d 再睇先.. support !

x=?:smile_41:

:smile_30: d字都係好密

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆