上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  31.8k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-26 09:19 PM 發表 查看引用來源

佢而家唔得啦守行為其間:smile_o10:
好快仲有27日就放返出黎啦~~~~~

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-7-26 09:15 PM 發表 查看引用來源

工友!你都幾得閒=.=經常上線=.=
以前仲好呀,可以用公司線上,不過穿左,而家要用WIFI:smile_44:處

引用:
原帖由 啊Tim 於 2009-7-26 09:22 PM 發表 查看引用來源

好快仲有27日就放返出黎啦~~~~~
其實佢自己攞黎衰,同D女吹水,D女想留客,咩都講得出啦:smile_39:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-26 09:28 PM 發表 查看引用來源

其實佢自己攞黎衰,同D女吹水,D女想留客,咩都講得出啦:smile_39:
無下次咪ok囉~~~~我諗象象都估唔到會搞成咁:smile_o08:

:smile_30: 咁好,我部門要人嗎!我想跟你搵食:smile_38:

引用:
原帖由 啊Tim 於 2009-7-26 09:33 PM 發表

無下次咪ok囉~~~~我諗象象都估唔到會搞成咁:smile_o08:
我一早話左佢啦,座完台比兩舊打發佢走啦,又要係電腦同D女吹水,等佢以為揾到水魚:smile_39:

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-7-26 09:33 PM 發表
:smile_30: 咁好,我部門要人嗎!我想跟你搵食:smile_38:
唔好系公司唱呀,唔係第日我無得上啦:smile_38:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-26 09:51 PM 發表 查看引用來源

唔好系公司唱呀,唔係第日我無得上啦:smile_38:
沒有啊!我想跟你搵食咋:smile_38:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-26 09:49 PM 發表 查看引用來源

我一早話左佢啦,座完台比兩舊打發佢走啦,又要係電腦同D女吹水,等佢以為揾到水魚:smile_39:
過左去就由佢啦~~我諗佢知以後會點玩嫁啦~~~~

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-7-26 09:53 PM 發表

沒有啊!我想跟你搵食咋:smile_38:
我系公司係一個多餘的人,你跟我揾食好危架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆