上一頁下一頁
發新話題

12.24 ~~~~保護CA光豬囡囡‧平安夜狂歡派對~~~~(1225都有團)

收藏  |  訂閱
751  32.4k

唔去都支技持下,玩完番來記得出report:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-7-16 04:42 PM 發表 查看引用來源
我女友突然說今晚飛來香港,好驚嚇呀!等我重新部署先!:smile_o16:
唔怪之轉日期啦.

轉日期都要支持一下先:smile_38:

聽說CA打風wo:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 浪花 於 2009-7-16 01:32 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=213141949&ptid=10136522][/url]

阿敵:smile_55: :smile_55: 出番個康x報告,哼....吾係爆你大鑊..嘿嘿:smile_04: :smile_04:
引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-7-16 01:40 PM 發表 查看引用來源

一千個贊成!康X囡囡可以嗎?:smile_o13: :smile_o13:
講開又講~
康x方主任成日send sms黎話憑訊息訂房免房費~
嗰晚唔記得咗tim~
收咗我五十蚊房費~~:smile_o04:

上次去~直接帶我地幾個入房選囡~
今次帶咗我唔知去邊~~
叫我坐底~
:smile_o14:
得我一個人~~~on dogdog坐喺度~~

等咗一陣~
原來...應該都算叫做...catwalk卦~~
差唔多有廿個囡囡左右~~~~

咁阿方主任個妹話xxx服務好~~
就信佢啦~~
點知入房......
xx
xx
xx
(真係想知內容我再寫~~~過程都幾長吓~~)

最尾搞到我要換人~~~
跟住黎咗個囡囡~~
服務好好多~~

瞓到第二朝先諗起~
上次又係咁~
就係康x既普通房~
冷氣完全唔掂~~
光豬瞓都可以瞓到成身汗~~~
:smile_o16:

去唔到都要支持下
肯帶新人真係好正~~~
如果唔係要返工就實去

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-16 06:19 PM 發表 查看引用來源

原來你去過, 得唔得呀~.~:smile_o04:
不是我去,是Frankie去過:smile_o01:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-7-17 12:07 AM 發表 查看引用來源
不是我去,是Frankie去過:smile_o01:
哦, 咁佢有冇話得唔得呀~.~:smile_o10:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-17 12:52 AM 發表 查看引用來源

哦, 咁佢有冇話得唔得呀~.~:smile_o10:
OK LA:smile_o01:

Joe, 725我可能黎到喎:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆