上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.0k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-15 12:55 PM 發表 查看引用來源

好衰呀:smile_24:

田心妹蝦人呀

好多人......以為田心妹有乜自由喜訊要公佈.......所以中入黎.......
咁你有有咁以為呀~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:05 PM 發表 查看引用來源

咁你有有咁以為呀~~~~~~~~~~~~~
唔洗思索啦下話,
我好關心你唔飽 ~~ :smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_o11:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:04 PM 發表 查看引用來源

多謝yy, 你都俾我嚇親咩~~~~~~~~~~~~
係比果兩個字嚇親姐:smile_o10:

你個標題真係嚇死人..以為你地分開左..:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-15 01:26 PM 發表 查看引用來源
係比果兩個字嚇親姐:smile_o10:
個名係衰人改嘅.唔關我事咖,佢話咁先夠吸引人睇~~~~~

引用:
原帖由 kinkins 於 2009-7-15 01:36 PM 發表 查看引用來源
你個標題真係嚇死人..以為你地分開左..:smile_42: :smile_42:
真係咁多人咁以為,sorry,嚇親你地~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-15 01:15 PM 發表 查看引用來源

唔洗思索啦下話,
我好關心你唔飽 ~~ :smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_o11:
冇句好野講~~~~~~~~~死day day~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:39 PM 發表 查看引用來源

真係咁多人咁以為,sorry,嚇親你地~~~~~~~~~~~~
好彩唔係真咋....如果唔係以後引版會少左好多好野睇...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kinkins 於 2009-7-15 01:42 PM 發表 查看引用來源

好彩唔係真咋....如果唔係以後引版會少左好多好野睇...:smile_30: :smile_30:
真係過賞,不過冇咁誇張,大影響力下話,出面大把好野睇咖,多我一個唔多,小我一個唔小啦~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:40 PM 發表 查看引用來源

冇句好野講~~~~~~~~~死day day~~~~
引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:54 PM 發表 查看引用來源

真係過賞,不過冇咁誇張,大影響力下話,出面大把好野睇咖,多我一個唔多,小我一個唔小啦~~~~
唔好話我.....冇句好野講 ~~
:smile_30: :smile_30:

等我講句好話啦 :

筆者思妹以別人離婚命題起文, 緊接著令讀者喘氣的肉搏場面, 側面描寫思妹非常珍惜佢同老公之間的生活, 很甜蜜及寫實, thank you for sharing ~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆