上一頁下一頁
發新話題

暫定星期六8月1[北蒲]沙灣偷跳午間唱K團(接受報名)

收藏  |  訂閱
127  3.6k

放工推一推:smile_o13:

我都係新手
c hing 推一推先~

e我~推推推~~~~~~好物支持~~

引用:
原帖由 Zone-D 於 2009-7-24 11:04 PM 發表
hello, 新手兩人想join 7/25 noon k, 沙灣好似在深圳, 現在safe嗎? cos我個fd有d驚....自己上沙灣, 如打的去由羅湖定皇崗近d呢?
各位C兄早呀!!
沙灣在深圳水庫旁,一出二綫關就係!!
當地天氣,風和日麗,百鳥爭鳴,天下太平!
由羅湖打的去最近!!
你未夠分用PM者報名!!~~~
但可在D台板面右上閣,
控制面板->編輯個人資料 ->基本資料
輸入番QQ 或 MSN
我即可聯絡你!!
或用mouse點我網名,
見到qq後按下你也可跟我聯絡!!:smile_15:

支持毛毛先, blueyes

回覆 94# 的帖子

藍毛ching, 我冇qq/msn, 可否email聯絡方法比我 [email protected]    thanks!

午安推一推:smile_o13:

引用:
原帖由 Zone-D 於 2009-7-25 11:45 AM 發表
藍毛ching, 我冇qq/msn, 可否email聯絡方法比我 [email protected]    thanks!
Send唔倒俾你喎????:smile_41: :smile_41:
你隻貓係咪有問題呀?:smile_41:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-7-25 12:00 PM 發表 查看引用來源

Send唔倒俾你喎????:smile_41: :smile_41:
你隻貓係咪有問題呀?:smile_41:  
咁藍貓有冇問題呀?:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-25 12:03 PM 發表
咁藍貓有冇問題呀?:smile_30::smile_30::smile_30:
點解紫龍变左女人???:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆