上一頁下一頁
發新話題

玩能到連人生觀都變曬

收藏  |  訂閱
243  27.3k

大把人冇老婆玩到有老婆,廿幾玩到六十幾,C-HING唔使太在意

世界都不停變啦...真心又如何...咪換嚟一句性格不合, 繼續沉啦, brothers:smile_o01:

引用:
原帖由 impotence 於 2009-7-2 07:25 AM 發表 查看引用來源
ching ... 放心啦 ! 講玩 , 呢度好多人都曾經勁過你 ! 台灣高級D club 而家出街仲係唔係 8000NT 左右 ? 講高質素 ... Korea D club 可能比台灣仲高 dd ! 不過係17年前出街 (1Q) 都要成 280,000 Won ! ... 泰國 , 日本 ...
帥兄你好, 多謝分享.

依家台灣最高級最出名既nightclub(當地唔叫nightclub,系叫酒店), 其中一間系龍亨 (向台北環亞廣場) , 女出街大概系$30000台幣或以上.

我都系跟d大佬去一次過見識過就算啦... 玩唔起第二次. 因為去果d都系黑白兩度d人, 明星都有.. d人真系一晚洗十幾萬都有...

8000NT果d... 我諗系林森北路果邊d場.

我去台灣都系鍾意玩clubbing多d. 真系好正嫁. 雖然唔一定foc得到. 但系d女同仔見到外國人或香港人都幾熱情嫁, 識到唔少當地朋友.

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-2 12:13 PM 發表 查看引用來源
可以試下玩小D:smile_o12:
依家已經少左了 :smile_38:

引用:
原帖由 hk90314517 於 2009-7-2 12:20 PM 發表 查看引用來源

找點信仰,或許會幫到你自己。
我諗過嫁, 不過令唔到自己信神 :smile_27:

以前玩到3、4日上去一次
宜家一個月去一次
約束自己因為男人真係好易沉迷:smile_39:

Thanks for report!!

引用:
原帖由 龍之忍者 於 2009-7-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
大把人冇老婆玩到有老婆,廿幾玩到六十幾,C-HING唔使太在意
唯一令我擔心既系 老左會性無能(即系唔能使玩), 又無老婆無仔女, 到時真系一無所有啦 :smile_27:

引用:
原帖由 doumeki 於 2009-7-2 01:54 PM 發表 查看引用來源
以前玩到3、4日上去一次
宜家一個月去一次
約束自己因為男人真係好易沉迷:smile_39:
一個月去一次玩, good呀! :smile_38:

同多d師兄上去玩啦,當識多d人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆