上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

Good Morning...:smile_38: :smile_38:

咁多位早晨呀~:smile_o13:

morning all

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 09:39 PM 發表 查看引用來源
180高男...30歲...單身...樣子不差(唔係自大...冇女人緣)...可能生活圈子細...做技工...唔夜蒲唔煙唔酒...唔講粗口(工作關係..女仔係度唔會講...^^)...專一...老實...因為唔想講大話...愛一個人仲咩要講大話...因為我 ...
似乎又有大隻出佬出現,kenny有人挑戰你ga高度

回覆 94# 的帖子

下次我唔介紹自己了...都冇人信...有女既話都唔係度啦...我冇話自己好...唔好咪唔多交際囉...都話圈子細...有時唔多主動囉...但熟左會好多野傾...^^

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-2 10:25 AM 發表 查看引用來源
下次我唔介紹自己了...都冇人信...有女既話都唔係度啦...我冇話自己好...唔好咪唔多交際囉...都話圈子細...有時唔多主動囉...但熟左會好多野傾...^^
年輕人,我支持你呀,網上留言個個講野都好直接,但出到泥見面時就會好好,個個都笑口常開

回覆 96# 的帖子

讚我定踩我先?

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-2 10:25 發表 查看引用來源
總會有人信有人唔信架啦,
一個唔信你就唔講, 咁當然圈子細啦~
網上識人最忌怕怕羞羞, 要大方d, 開朗d先得架嘛

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-7-1 10:20 PM 發表 查看引用來源
唔食野唔得架:smile_38:
真係又訓左迷迷地, 今朝先食早餐:smile_40: 當減肥:smile_40:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-2 10:25 AM 發表 查看引用來源
你唔講夠50句, 無50分, 用唔到pm:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆