上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 26) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

收藏  |  訂閱
1.5k  31.5k

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 26) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

年齡: 18-99:smile_40:

小鬼徵你入嚟吹吓水~
希望入嚟既人都開開心心~:smile_30:
大家可以係樹傾乜都得架~

傾熟咗既, 可以一齊出去玩吓..飲吓酒架~

本館現增設大量職位, 等大家可以過癮吓~:smile_o01:

夜遊館館主 ~~~我鍾意小魔鬼(小鬼)
夜遊館館主得力助手 ~~~josephinelai629(奸妃)
夜遊館館主唯一知己 ~~~y_e_e(阿yee)

夜遊館機靈守護獸 ~~~darlun(雀仔)
夜遊館幽靈竉物~~~yuyu47(魚魚)
夜遊館註場model~~~^我愛傻豬b^(糕兒)

夜遊館生鬼精靈俏秘書 ~~~miss_water(水水)
夜遊館索爆豬兜管理員 ~~~辦公室小妹(小妹)
夜遊館超強勁頂級保安員兼友誼公關先生 ~~~yy5594(yy)
夜遊館心事輔導專員 ~~~stout(阿東)
夜遊館咸濕小食部大廚 ~~~hotfeel(熱感)
夜遊館俊俏推銷員 ~~~因子單(單哥)
夜遊館型格清潔隊長 ~~~CyberEman(man)
夜遊館特選貴賓<VIP> ~~~missmiss1128(阿be)
夜遊館超強快閃黨黨主 ~~~八面玲瓏(三公主)
夜遊館特選吹水員~~~小天使妹妹(小鬼阿妹)
夜遊館男門神~~~k型人(阿k)
夜遊館女門神~~~dikdk2002(阿粗)
夜遊館型爆賽車手-司機~~~迪迪0712(迪迪)
夜遊館冷艷女車手~~~kjill39(阿蕉)
夜遊館桌球部主管~~~iris_yan(徒兒)

小欖bbq 團收費
http://www.yl.hk/SLBBQ/1_price.htm

日期: 6月27日
時間: 下午5時開始直到散場~

如報名可pm 我(小鬼)留電話~:smile_38:

小鬼
奸妃
心宜
vincent
jamgirl

又開一個

:smile_o06: 我同愛妃一齊到~:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-20 10:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_o06: 我同愛妃一齊到~:smile_o06:
有2個POST喎:smile_30:

快D搞清楚。。。插錯好大獲。。唔想浪費子彈。。。哈哈哈哈

呢個先真~~:smile_o06: sorry 小妹~~:smile_o05:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-6-20 10:10 AM 發表 查看引用來源
你想入小鬼呀?:smile_30:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-6-20 10:10 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03: :smile_o03: 又衰左.啦~~~~~

再到一到:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-20 10:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03: :smile_o03: 又衰左.啦~~~~~
大把機會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆