同女朋友4年幾...但都仲未試過

收藏  |  訂閱
17  1.1k

同女朋友4年幾...但都仲未試過

我21歲,同女朋友一齊4年幾都未試過咩...
問佢幾次佢都話下次先....咁我都尊重佢...

但我係男仔黎....都有需要嫁...所以搞到我心郁郁想搵援交甩左個青頭佢....
但心入面又唔知點咁....:smile_39:

有愛一定要有性的馬???

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-15 05:49 PM 發表 查看引用來源
有愛一定要有性的馬???
性係需要....可以唔做...但一定唔會無左個需要囉:smile_27:

引用:
原帖由 CAROLL 於 2009-6-15 05:52 PM 發表 查看引用來源

性係需要....可以唔做...但一定唔會無左個需要囉:smile_27:
甘你唔等都等左四年啦    唔爭在啦

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-15 05:53 PM 發表 查看引用來源

甘你唔等都等左四年啦    唔爭在啦
好辛苦咖:smile_39:但始終過唔到心入面果關....有幾次差d做錯野:smile_42:

引用:
原帖由 CAROLL 於 2009-6-15 05:55 PM 發表 查看引用來源

好辛苦咖:smile_39:但始終過唔到心入面果關....有幾次差d做錯野:smile_42:
lee啲睇自己gei姐     有心實得gei

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

lee啲睇自己gei姐     有心實得gei
其實點解一齊左咁耐都仲唔可以....:smile_13:
巴打有冇試過:smile_13:

打jj 啦...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-15 06:00 PM 發表 查看引用來源
打jj 啦...:smile_38: :smile_38:
:smile_39:都想試下真正既感覺

引用:
原帖由 CAROLL 於 2009-6-15 06:01 PM 發表

:smile_39:都想試下真正既感覺
買個假陰trytry first:smile_30:

前往最後回覆