上一頁下一頁
發新話題

係咪真係要男仔比錢???

收藏  |  訂閱
643  15.9k

係咪真係要男仔比錢???

其實去開房, 都係為左大家開心o者, 我覺得女仔比錢都無所謂啦係咪??? (我係女仔)

但係我身邊既朋友就話呢d唔應該女仔比, 一定要個男仔比, 話如果個男仔連呢d錢都慳就唔好學人去開房喎!!!!

係咪真係要計得咁清楚呢???

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 03:11 PM 發表 查看引用來源
其實去開房, 都係為左大家開心o者, 我覺得女仔比錢都無所謂啦係咪??? (我係女仔)

但係我身邊既朋友就話呢d唔應該女仔比, 一定要個男仔比, 話如果個男仔連呢d錢都慳就唔好學人去開房喎!!!!

係咪真係要計得咁清楚 ...
咁又係.....睇黎係妳拖佢上房......:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 03:11 PM 發表 查看引用來源

係咪真係要計得咁清楚 ...
呢d 係gentlement 既表現者
咁當然個女仔係好願意既咪一人一次law
or 個女仔買其他野ar, dom 果d 咁law

回覆 1# 的帖子

妳好好女仔
妳係我sp就好
但係我覺男仔俾好d

回覆 3# 的帖子

我同佢都係只係去過一次酒店咋, 所以唔知下次佢會唔會比.....

同埋上次酒店有埋dom, 所以無買到野就上左去, 但係之前食飯都係我比囉 ~~~~

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 03:27 PM 發表 查看引用來源
唉, 其實有時我覺得好似我迫佢咁, 雖然大家都想, 但係佢只係會暗示, 之後就等我開口.....

去到酒店, 登記完佢就叫我比錢, 個刻我個心有d唔舒服, 唔係因為錢既關係, 但係就係有d唔舒服咁, 但我覺得鍾意佢, 就唔應該 ...
都係果句la, 俾錢係男人既風度, 佢唔俾可以話佢冇
你都可以好似你咁講鐘意一個人冇野可以計,
but depends on 你地係咪真係情侶law, 如果係sp , sl 就唔係咁好law

回覆 5# 的帖子

睇睇唔多對路

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 03:27 PM 發表 查看引用來源
唉, 其實有時我覺得好似我迫佢咁, 雖然大家都想, 但係佢只係會暗示, 之後就等我開口.....

去到酒店, 登記完佢就叫我比錢, 個刻我個心有d唔舒服, 唔係因為錢既關係, 但係就係有d唔舒服咁, 但我覺得鍾意佢, 就唔應該 ...
妳既諗法係無錯,,............:smile_o06:

不過咁既男人.......確係唔係好得喎.....:smile_o02: :smile_o02:

妳同佢一齊.....有d野係妳先知....都係小心d啦....:smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-13 03:12 PM 發表 查看引用來源

咁又係.....睇黎係妳拖佢上房......:smile_38: :smile_38: :smile_30:

去到酒店, 登記完佢就叫我比錢, 個刻我個心有d唔舒服, 唔係因為錢既關係, 但係就係有d唔舒服咁, 但我覺得鍾意佢, 就唔應該同佢咁計較, 同埋我估佢可能經濟有問題掛.....

不過之後我 d frd 問番我, 食晚飯同房錢都係我比, 佢地就好大反應話搞錯呀, 你而家叫鴨咩, 有咩理由你比晒, 係都一人一樣啦.....

所以搞到我唔知點咁, 嘜鍾意一個人, 唔係唔應該咩都計較架咩???

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 03:28 PM 發表 查看引用來源
我同佢都係只係去過一次酒店咋, 所以唔知下次佢會唔會比.....

同埋上次酒店有埋dom, 所以無買到野就上左去, 但係之前食飯都係我比囉 ~~~~
唔好話去唔去開房, 食飯點計都係男仔俾law,
就算係aa 既 , 男人應該俾左先law,
我覺得呢d 係一種大方同風度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆