上一頁下一頁
發新話題

★MTR見到d女仔烏低身走光的經歷

收藏  |  訂閱
59  21.2k

★MTR見到d女仔烏低身走光的經歷

見到d女仔烏低身走光的經歷

[按此打開] [隱藏]

唔知大家有冇見到d女仔烏低身走光(離罩), 連lin lin 都睇哂既經驗呢,...

我係好耐都po 過上黎~可能好多人都睇過~

仲記得幾年前, 搭mtr , 見到個後生媽媽幫個bb 著衫, (個bb 坐係bb車上面)
咁個媽咪就烏低身幫佢著衫, 點知我就企左0係佢前面, 就見到佢離罩,
見到埋lin lin , 不過係啡色~

唔知大家有冇相同經驗, 可以分享下,,

而家天氣好熱, 應該更多野睇

尋日係某大傢私店, 包裝台上到見到個少婦離晒, 我係佢對面係咁及  :smile_30:  正

引用:
原帖由 2925 於 2009-6-9 12:04 AM 發表 查看引用來源
見到d女仔烏低身走光的經歷[按此打開] [隱藏]
唔知大家有冇見到d女仔烏低身走光(離罩), 連lin lin 都睇哂既經驗呢,...

我係好耐都po 過上黎~可能好多人都睇過~

仲記得幾年前, 搭mtr , 見到個後生媽媽幫個bb  ...
望人走光有乜好分享?

車, 百貨公司大把
當你同女朋友/老婆/女性朋友買鞋時
le d 情景時常可見
去到旺角波鞋街
d 自由行都幾like比你睇

另外一次仲過癮
同朋友去海灘
有個30歲樓下c9
抱住個bb
點知個bb一野扯開c9個上衣(佢著3點式)
之後佢好約無其事甘拉返正個位就算

點解通常離罩都好似係c9咁既  [By horny girl]

咁易就滿足到你啦:smile_o02: :smile_o02:

半條忽隙我成日都見....

回覆 1# 的帖子

crazy, not funny

以上情形,尤其是夏天,真係隨處都可以見到。就昨日,我下晝6點幾落街跑步,跑過個公園,見到個大波媽咪同個女玩,又係玩到忘晒型離晒罩果隻。。。

引用:
原帖由 kelvinhk2005 於 2009-6-9 12:51 AM 發表 查看引用來源
車, 百貨公司大把
當你同女朋友/老婆/女性朋友買鞋時
le d 情景時常可見
去到旺角波鞋街
d 自由行都幾like比你睇

另外一次仲過癮
同朋友去海灘
有個30歲樓下c9
抱住個bb
點知個bb一野扯開c9個上衣(佢著3點 ...
無錯, 試鞋時要特別小心, 真係好易走光:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆