今日經過Tsuen Wan大河道有間新開的桃X足

收藏  |  訂閱
36  7.1k

今日經過Tsuen Wan大河道有間新開的桃X足

今日經過新開的桃源X,唔知乜野料試下得唔得,門一開好大波的女人,Tsuen Wan這種貨色啦,入到去按摩頭part技術都ok啦,跟住諗住都應該係時候落油打飛機,大波女人話有好野益我 ,終於突破最後防線,波夠大西水多LIN頭唔大粒爽呀!,都可以試下,我分享下我的經驗。唔係廣告,唔信唔好覆,,不喜勿少。各師兄唔知合唔合大家心水,個場熟客有特別服務,睇黎間埸都好怕中蛇, 骨鐘 $ 240十$???

多謝包膠!
今日經過新開的桃源X
場熟客有特別服務
(新開的場熟客有特別服務)
新場都有熟客?

Thanks for suggestion !
I like big ball girl very much !

thanks for sharing:smile_46:

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2009-6-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
多謝包膠!
今日經過新開的桃源X
場熟客有特別服務
新場都有熟客?
C兄間場開左一個多月啦,囡囡要食飯,你交租

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2009-6-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
多謝包膠!
今日經過新開的桃源X
場熟客有特別服務
新場都有熟客?
我分享下我的經驗,唔信唔好覆,大家交流下,你有好料我都會試下:smile_22:

多謝千平兄

引用:
原帖由 干平 於 2009-6-7 11:37 PM 發表 查看引用來源
我分享下我的經驗,唔信唔好覆,大家交流下,你有好料我都會試下:smile_22:
c兄!我比較喜歡去桑拿,唔洗講頭講命!

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2009-6-8 12:33 AM 發表 查看引用來源

c兄!我比較喜歡去桑拿,唔洗講頭講命!
c兄各有各好,桑拿機本消費$300-$400       但足浴機本消費$300,我都有去桑拿 ,有無好推介

引用:
原帖由 干平 於 2009-6-7 09:36 PM 發表 查看引用來源
今日經過新開的桃源X,唔知乜野料試下得唔得,門一開好大波的女人,Tsuen Wan這種貨色啦,入到去按摩頭part技術都ok啦,跟住諗住都應該係時候落油打飛機,大波女人話有好野益我 ,終於突破最後防線,波夠大西水多LIN頭唔大粒 ...
大波女我最啱心水, 請問c-hing 知唔知大波女叫乜名, $240 + 幾多錢呀, 幾耐時間呢...................

好多謝新場報告..........................

前往最後回覆