上一頁下一頁
發新話題

肥妹想徵另一伴and朋友仔:::::::::::

收藏  |  訂閱
112  3.5k

肥妹想徵另一伴and朋友仔:::::::::::

小女子第一次係度徵友 多多指教~
(更新:::請勿隨意pm我 要做朋友請post內留言~~~)
自我介紹一下先 :smile_35:
小女子20歲(今年21 不過未過生日 :smile_46: )
性格:::文靜 專一
身形:::肥
外表:::唔講粗口 比較乖既類型

想認識多d唔同既朋友~因為圈子細 比較難識人
男女不拘喔~最好18-30歲既朋友仔們
順便希望可以係度尋求到合適對方 :smile_40:
不過事先聲明 我未必會成日回返post 因為我比較懶同...要返工 易攰 :smile_30:
不過都會盡我能力回你地所有既cm

徵另一伴要求:::  (希望係可以拍長久既)
樣子...不介意
年齡最好...22-30歲
身高最好高過我....161cm以上 :smile_30: 有安全感d
要多野講 我份人屬文靜類型...(<<重點)
唔賭唔瞟就ok 食煙飲酒唔mind但唔好好嚴重就ok...:smile_38:
要體貼

第一個支持你:smile_o06:

引用:
原帖由 yan_1008 於 2009-6-2 11:28 PM 發表

小女子20歲(今年21 不過未過生日 :smile_46: )

想認識多d唔同既朋友~因為圈子細 ...
呢度個個女仔都話自己肥架, 你可唔可以講你幾高同幾重呀:smile_41:
其實女仔有少少肥都ok, 有男仔鍾意有d肉o既女仔架,
唔係下下都得排骨就叫好:smile_13:
我都係小肥:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-2 11:41 PM 發表 查看引用來源

呢度個個女仔都話自己肥架, 你可唔可以講你幾高同幾重呀:smile_41:
我都要泥支持下先:smile_40:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-2 11:35 PM 發表 查看引用來源
第一個支持你:smile_o06:
多謝你先

引用:
原帖由 yan_1008 於 2009-6-2 11:28 PM 發表 查看引用來源

想認識多d唔同既朋友~因為圈子細 ...
徵另一伴要求:::  (希望係可以拍長久既) ----- 我都有咁o既諗法
樣子...不介意 --------------------------------------- 我唔會肉酸o既

年齡最好... 22-30歲 -------------------------------- 我係呢個range
身高最好高過我 ....161cm以上 有安全感d ---- 我都高
要多野講 我份人屬文靜類型...(<<重點) ------ 我都多o野講
唔賭唔瞟就ok 食煙飲酒 -------------------------- 我無呢d習慣
要體貼 ------------------------------------------- 我有

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-2 11:41 PM 發表 查看引用來源

161cm高 重13x磅 3x吋腰 <=_=
腰肥 pat大 腳粗 =,=
咁你話肥5肥 =_=
不過衣著呃到人 :smile_30:

引用:
原帖由 ken_2332 於 2009-6-2 11:42 PM 發表 查看引用來源

我都要泥支持下先:smile_40:
都多謝你

引用:
原帖由 SHEARES 於 2009-6-2 11:47 PM 發表 查看引用來源

徵另一伴要求:::  (希望係可以拍長久既) ----- 我都有咁o既諗法
樣子...不介意 --------------------------------------- 我唔會肉酸o既
年齡最好... 22-30歲 -------------------------------- 我係呢個range ...
你想應徵? :smile_46:

引用:
原帖由 yan_1008 於 2009-6-2 11:47 PM 發表 查看引用來源

多謝你先
唔駛客氣bor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆