水庫一問

收藏  |  訂閱
33  2.3k

水庫一問

:smile_38: 想問下我係水庫裡面的橫街無論早上或夜晚都有囡囡在髮廊內,都幾young同性感..想問下係點玩法同收費..同埋呢的會唔會捉人搞詐架 ?? 同埋個度有二間吧..叫 "太x吧" 同 "龍x吧"  裡面係咪飲酒 ? 同埋有無囡囡呢 ? 收費又係點 ? 有無師兄知呢

太陽吧.....龍鳳吧:smile_45:
200蚊人仔兩個鐘包陪你唱k連上房執一劑,酒錢.......預200蚊飲死你:smile_30:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 12:31 PM 發表 查看引用來源
200蚊人仔兩個鐘包陪你唱k連上房執一劑,酒錢.......預200蚊飲死你:smile_30:
嘩..師兄..你咁清楚既....你係咪成日浦呀 :smile_30: ...咁的髮廊呢 ?

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 12:36 PM 發表 查看引用來源

嘩..師兄..你咁清楚既....你係咪成日浦呀 :smile_30: ...咁的髮廊呢 ?
玩到唔玩:smile_30:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 01:02 PM 發表 查看引用來源

玩到唔玩:smile_30:
:smile_30:  咁髮廊呢 ? 你有無去過 ? 好多囡囡坐係度喎:smile_13:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 12:31 PM 發表 查看引用來源
咁低吊?:smile_38:  咁齊頭埋單幾多錢?

佢唔係包房錢定咩雜費?

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 01:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  咁髮廊呢 ? 你有無去過 ? 好多囡囡坐係度喎:smile_13:
玩過哂啦~~~~~:smile_45:

引用:
原帖由 dapump 於 2009-6-1 01:20 PM 發表 查看引用來源

咁低吊?:smile_38:  咁齊頭埋單幾多錢?

佢唔係包房錢定咩雜費?
總之,酒水錢+囡囡陪坐連上房都不超過500蚊:smile_45:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 01:47 PM 發表 查看引用來源

總之,酒水錢+囡囡陪坐連上房都不超過500蚊:smile_45:
:smile_38:  我係想知髮廊既價錢同玩法

我住係水庫都冇去過太陽同龍鳳,整係去過烤吧,幫唔到你...

前往最後回覆