上一頁下一頁
發新話題

﹡ 【非誠勿擾】♥ `

收藏  |  訂閱
826  16.9k

﹡ 【非誠勿擾】♥ `

我今年20歲,天蠍座,,
住葵青,係葵涌做緊文職,
人仔台,170CM高,
身材唔係索唔係36 26 36!!仲知唔好身材..是肥妹一個(介意可以請出)

徵男性朋友*

要22歲至28歲,要173CM以上

有正當職業,有上進心(定義係將來要有目標,唔係得把口,)

思想成熟,(要求平平淡淡,夠三餐溫飽,做朋友會好一點^_^)

要孝順(唔係愚孝),

無女朋友無老婆,(呢樣真係好重要,可能遇上太多....一直怕)

真心真意愛我的,(要睇行動既..哈哈)

要乾乾淨淨,(定義係日常生活既野:包括自己身體既野=])

專一..細心..體貼..呢D是廢話(當愛一個人時就會做到)

一夜情* 搵性伴侶 *偷食者*玩玩下拍散拖* 係甘問我拎相者(我想比你睇就自然會比)* MSN ADD完唔講野.....請離開*

:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-27 11:37 PM 發表 查看引用來源
真正的愛情....還未遇上....是時間?還是我太天真太傻?每一段都是過眼雲煙....

尋找 ♥ `等 ...
我係唔係第一呀.......??:smile_41:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-27 11:37 PM 發表 查看引用來源
真正的愛情....還未遇上....是時間?還是我太天真太傻?每一段都是過眼雲煙....

尋找 ♥ `等 ...
支持樓主您呀!:smile_38:

*不過PM,您要有50分先可以收同發家...:smile_13:

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2009-5-27 11:45 PM 發表 查看引用來源

我係唔係第一呀.......??:smile_41:
:smile_14: 第一個就CM

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-27 11:47 PM 發表 查看引用來源

支持樓主您呀!:smile_38:

*不過PM,您要有50分先可以收同發家...:smile_13:
:smile_34: SOR....第一次黎玩....=.=...魚左..呵呵

支持你:smile_38:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-27 11:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 第一個就CM
咩叫"CM"???

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-5-27 11:49 PM 發表 查看引用來源
支持你:smile_38:
YES~!

我都支持你先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆