上一頁下一頁
發新話題

條女瞓响床問我,我同狼狗結婚請你,你會唔會嚟?

收藏  |  訂閱
107  12.1k

條女瞓响床問我,我同狼狗結婚請你,你會唔會嚟?

尋日去完K,叫咗條女(功夫幾好,揾過幾次)返去砌,砌完之後條女瞓响床問我,如果我同狼狗結婚請你,你會唔會嚟?我話:你敢請,我敢嚟!心諗:唔係我黑心,真係結得成至算!呵呵!其實好多狼狗都係睇準啲女悶,又驚以後冇人要,咪誓神劈願話會"娶佢",咁就得㗎喇!又食又拎,我見很多啦...
佢仲話隻狼狗冇做嘢,亦知佢去陪男人砌!但狼狗對主人話:工作嘛,我不介意的!( 呵呵...最緊要收錢,返嚟俾佢使!)

引用:
原帖由 干爸爹 於 2009-5-22 02:28 PM 發表
尋日去完K,叫咗條女(功夫幾好,揾過幾次)返去砌,砌完之後條女响床問我,如果我結婚請你,你會唔會嚟?我話:你敢請,我敢嚟!心諗:唔係我黑心,真係結得成至算!呵呵!其實好多狼狗 ...
禾都係貢諗

引用:
原帖由 干爸爹 於 2009-5-22 14:28 發表
尋日去完K,叫咗條女(功夫幾好,揾過幾次)返去砌,砌完之後條女响床問我,如果我同狼狗結婚請你,你會唔會嚟?我話:你敢請,我敢嚟!心諗:唔係我黑心,真係結得成至算!呵呵!其實好 ...
條女無晒錢..條狗又走

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-22 02:42 PM 發表 查看引用來源
條女無晒錢..條狗又走
呵呵....走狗呀!

money money money, it's a rich man world

個晚再幫埋狼狗洞房囉:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

記得做人情呀!  

引用:
原帖由 干爸爹 於 2009-5-22 02:28 PM 發表
尋日去完K,叫咗條女(功夫幾好,揾過幾次)返去砌,砌完之後條女响床問我,如果我同狼狗結婚請你,你會唔會嚟?我話:你敢請,我敢嚟!心諗:唔係我黑心,真係結得成至算!呵呵!其實好 ...
隻狼狗會唔會同你講, 做500人情,即刻比你執佢老婆一劑先...hahaha

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-22 02:55 PM 發表 查看引用來源

隻狼狗會唔會同你講, 做500人情,即刻比你執佢老婆一劑先...hahaha
重要既係可以頂條友洞房!!!

Thank you for your information

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆