上一頁下一頁
發新話題

╬╬╬╬舔妳舔到殺死妳 (Page 7 繼續)4 June 2009╬╬╬╬

收藏  |  訂閱
108  20.5k

╬╬╬╬舔妳舔到殺死妳 (Page 7 繼續)4 June 2009╬╬╬╬

話說最緊同個兩子之母邂逅 雖說兩子之無 但從未結婚
年齡三十有七 小肥
亦可以講係豐滿 但性生活行為怪異
只喜歡被舔 其他可以唔做

其實我地識左好耐好耐但一直無來往 隨左過時過節互send sms 就無咩來往
anyway
機緣巧合下我地開始接觸返  仲一接觸就已經係床上
第一次都係可正常既做愛方式 可能急所以無咩做前戲
到第二次同佢開房 我就出晒照我一貫服侍女伴既混身解數
手口並用  點知唔乃尤只可 一乃停唔到 唔係我停唔到 係佢唔比我停
足足乃左半粒鍾 由屎眼到個西 d水長流不息
想過停但唔成功 佢又不斷係到淫叫 話就到喇就到喇
點知話到話到 成十五分鐘都未到 可憐我欲罷又不能
想將頭移開 佢又用手禁返我個頭落去
係呢個時候我就嬲嬲地 用力咁吮佢粒陰核  越吮越大粒
越叫越大聲 無形中更家觸發我原有既獸性  我係咁用牙去輕咬佢上下陰唇
再用我兩片厚唇去砠佢既陰唇  再轉移目標到屎眼繼續進攻 就係我乃屎眼時候 車用力拍打佢自己既陰部
發出拍拍聲音  佢示意我學佢咁用力拍打 我毫不留情用手指同手指位置咳咁拍打 期間不斷有西水彈到我面上甚至眼內

最後我都係頂唔住 要停一停 而佢就繼續係床上典上典落
做咁多次愛 最累都算係呢一次

無插度 ?..

引用:
原帖由 ansx 於 2009-5-11 15:28 發表 查看引用來源
無插度 ?..
第二次無插到 其實仲有第三次 不過我而家唔方便打咁長  遲d再分享

下次叫佢吹足咁耐hahaha

引用:
原帖由 ╬晴朗╬ 於 2009-5-11 15:23 發表 查看引用來源
話說最緊同個兩子之無邂逅 雖說兩子之無 但從未結婚
年齡三十有七 小肥

其實我地識左好耐好耐但一直無來往 隨左過時過節互send sms 就無咩來往
a ...
個女人咁都得既!下次你咪玩返佢囉!

引用:
原帖由 dade002 於 2009-5-11 03:40 PM 發表 查看引用來源
下次叫佢吹足咁耐hahaha
十分同意:smile_04: :smile_04:

咁佢有冇幫妳出火先 ???? :smile_42:

似乎你都幾辛苦, 只有食撻, 無得插

咁師兄會唔會谷住谷住呀!!!!!

引用:
原帖由 ╬晴朗╬ 於 2009-5-11 03:23 PM 發表 查看引用來源
話說最緊同個兩子之母邂逅 雖說兩子之無 但從未結婚
年齡三十有七 小肥

an ...
好似有d變態咁架~~~好驚吖~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆