--..乜"水都"d電腦,d技師相打晒 "x" 既 ?(除左spa同雪域).

收藏  |  訂閱
4  311

--..乜"水都"d電腦,d技師相打晒 "x" 既 ?(除左spa同雪域).

今日灰哥仔喺香港剪完個靚頭

冇野好做 廢事喺屋企unun腳 咁就試下搭未搭過既落馬chau支線 , 轉深圳地鐵上水都喇

wa~~~ 呢d夠大既場啱晒我呀 !

個場大d個心都開心d呀 ! 唔知點解喎 !

不過電腦係唔多掂 ! d技師呢..show唔到相既 打晒"x"  除左spa女同雪域女有相 其他唔掂

我同個黑衫佬 講 , 佢話係咁..

我走嗰時, 埋單, 個front office manager (我唔知係咪, 當佢係 ) 行埋黎sell嗰d乜乜卡..
咁我就話...我想講下呢..d機唔得呀

跟住叫佢拎張guest comment卡過黎 ! 填左呢樣要攺善

雖則我都知咁做好白痴 ! 不過我專係做d白痴野先安樂 !

跟住就返屋企喇 ! 好正很kai sin呀 ! (我唔係指電腦啦梗係 )

仲有野想講架 不過等你地reply先 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-26 01:11 AM 發表 查看引用來源
................
問野比d禮貌好無:smile_45:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-4-26 01:15 AM 發表 查看引用來源

問野比d禮貌好無:smile_45:
同大家fd先 喂一聲咋痳

即係好似同阿爸阿媽細佬妹阿哥家姐...或者同老死 傾計咋痳!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-26 01:29 AM 發表 查看引用來源

同大家fd先 喂一聲咋痳

即係好似同阿爸阿媽細佬妹阿哥家姐...或者同老死 傾計咋痳!
你咁你阿爸阿媽細佬妹阿哥家姐...或者同老死, 咁無家教

引用:
原帖由 winzy 於 2009-4-26 02:50 AM 發表 查看引用來源

你咁喂你阿爸阿媽細佬妹阿哥家姐...或者同老死, 咁無家教
我係咁....

ok

我攺返個標題 !

前往最後回覆