上一頁下一頁
發新話題

4月25日星期6晚玩到癲沙灣K團(接受報名)

收藏  |  訂閱
62  1.3k

4月25日星期6晚玩到癲沙灣K團(接受報名)

25/4今個星期6玩到癲沙灣K Party
地點:沙灣某k场         
團費:每位250人仔(多左我袋,少左我補)
  ( 沙灣 )女友招式  =  200 - 300 - 600
短聚房錢:60
食飯時間:只係晚餐,當晚如無意外20:30揀完囡囡就, 一齊食飯(飯錢就睇單AA)
集合時間:晚上19:00
(如要過夜既師兄請預早揚言,酒店房钱会在party末段收多300人仔的,到退房时会退回按金150比你的)
Party當日16:00停止 報名,

舊團友就請自行打電話俾我少爺賢留位啦!!
      全程啤酒,汽水任飲,到步即收團費....

如有興趣請p.m我留低電話同名啊:smile_38: :smile_38:

每逢星期3,6出發:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-19 10:32 PM 發表 查看引用來源
22/4今個星期3晚玩到癲沙灣K Party
地點:沙灣某k场         
團費:每位250人仔(多左我袋,少左我補)
  ( 沙灣 )女友招式  =  200 - 300 - 600
短聚房錢:60大圓
食飯時間:只係晚餐,當晚如無意外20:30揀完 ...
開親都沙灣團

推下....賢歌個團先:smile_35:

入嚟支持賢少出團...22可惜撞中山期..希望下次....

回覆 1# 的帖子

唔去都支持一吓...玩得開心啲呀...支持!!!...:smile_04:

推下賢少個團先 :smile_38:

我都幫手推下先

唔唱K去打牌得麻:smile_35:

沒人理我...:') :')

推推少爷贤先。。。:smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆