上一頁下一頁
發新話題

透視裝的誘惑

收藏  |  訂閱
127  11.6k

透視裝的誘惑

我有日係sp屋企到睇電視,穿在件好薄既白色背心,入面係真空,他見到我凸點,他係耳邊話不如一齊沖涼,我就唔好啦,點知他話一齊沖好開心架woo,我話好啦你入去先,我遲d入呢,他就話快d 呀唔好甘耐,我就甘咩衫都沒除到就入在廁所,我見到他背面全裸真係好sexy,點知他突然轉身係背後攬住我, 一邊用花灑臨濕我個身,我件衫甘簿一濕在就咩都見到,他用兩隻手集中係我乳房到推向中間,隻手指仲夾我乳頭,我就係甘比他搞得好興奮,他開始拉高件背心,由手就改為用口鍚,有時就用牙去咬同磨,個種快感係從乳頭傳到大腦再到下身,然後我好用力甘夾住雙腳,最後我自己除在條熱褲,同他睇齊,跟住我兩手扶係個洗手盆到,然後我地就用狗仔式做,開頭他係門口到磨,然後就聲唔聲就一野頂在入呢,跟住他好衰甘問我,想旭定唔旭,到在d個時候我邊有得say no呀,他不斷甘又出又入同發出啪啪聲同我d叫聲,

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:15 PM 發表 查看引用來源
我有日係sp屋企到睇電視,穿在件好薄既白色背心,入面係真空,他見到我凸點,他係耳邊話不如一齊沖涼,我就唔好啦,點知他話一齊沖好開心架woo,我話好啦你入去先,我遲d入呢,他就話快d 呀唔好甘耐,我就甘咩衫都沒除到就入在 ...
:smile_47:特登著去引人ge./.

睇都開心呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:15 PM 發表 查看引用來源
我有日係sp屋企到睇電視,穿在件好薄既白色背心,入面係真空,他見到我凸點,他係耳邊話不如一齊沖涼,我就唔好啦,點知他話一齊沖好開心架woo,我話好啦你入去先,我遲d入呢,他就話快d 呀唔好甘耐,我就甘咩衫都沒除到就入在 ...
jenny~~~~~~~~~~~ 成日都有好野食:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-18 10:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:特登著去引人ge./.
野你個衰野笑人架...............

引用:
哈~好似所有野都計劃之內咁woo~:smile_34:

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-18 10:18 PM 發表 查看引用來源
jenny~~~~~~~~~~~ 成日都有好野食:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我d次好似係比人eat個個呀................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:19 PM 發表 查看引用來源
我d次好似係比人eat個個呀................
成支大肉腸俾你食左喇

引用:
原帖由 hong@999 於 2009-4-18 10:18 PM 發表 查看引用來源

哈~好似所有野都計劃之內咁woo~:smile_34:
邊到有呀............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:22 PM 發表 查看引用來源
邊到有呀............................
唔知唔知~乜都唔知~ :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆