上一頁下一頁
發新話題

咀咀某中下檔 KTV 之 更換制服誘惑

收藏  |  訂閱
744  10.9k

玩得好開心

傳聞上次有D制服誘惑好似收左400人仔小費

日期:4月21日(星期二)
           唔想同人爭、唔想食尾圍

時閒:18:30恭候

地點:咀咀某中下檔次K場
          化名:金融卡拉OK,海嘯房:smile_44:

費用:特別收費,俾50人仔樓主乜都唔包  
           女女:2-3-6(催鐘吊7佢)
           啤酒錢約250人仔AA制   

可另加小食:
炒鮮魷、燉冬姑、迷你債卷批、窩輪炒粉、乞伊炆米、炒燶棋子餅、解酒白果水

報名方法:4月20日下午13:30截止報名
                  版面回帖及PM報名均可
                  確認報名後不出席者,大吉利事

警告:後果自負
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9440886&extra=page%3D6

報名名單:
Sugii
陳七
古生物
阿 King

有梳化坐向老頂講句午安...

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-17 02:39 PM 發表 查看引用來源
有梳化坐向老頂講句午安...
俾你捉到天,幾時顛拿:smile_38: :smile_38:

人地去唔到:smile_13: :smile_13: 咁都要支持呀

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-4-17 02:41 PM 發表 查看引用來源

俾你捉到天,幾時顛拿:smile_38: :smile_38:  
up to you two la.....:smile_30:

去唔到都支持下

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-17 14:43 發表
人地去唔到:smile_13: :smile_13: 咁都要支持呀
直頭撞哂期:smile_19:

係美城上面???新裝修???

中下檔KTV唔岩我玩!

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-17 02:45 PM 發表 查看引用來源

up to you two la.....:smile_30:
今晚有無胸吖...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆