上一頁下一頁
發新話題

盬田食海鮮,然後去灣灣 Noon K 詢眾pm加番詳細

收藏  |  訂閱
467  6.2k

盬田食海鮮,然後去灣灣 Noon K 詢眾pm加番詳細

一干人等,浩浩蕩蕩粉嶺火車站集合,$15的士往帝庭軒,轉$25沙頭角過境巴士,$30的士往盬田食街
沿途風和日麗,風景幽美,風平浪靜,風花雪月,揀左間背山面海既食肆,其實間間差不多,每人一位服務生招待,全程進食無壳海蝦:smile_47:  

叫左隻龍蝦豉椒炒野味D,點知個大厨話未試過,唔敢炒,驚唔啱我地心水

雲英雞、豉汁蒸帶子、海胆蒸蛋、生猛海蝦、有糕尿蝦、豉椒炒蟶子王加敕、三杯吹魷魚筒、蒜蓉油麥菜、啤酒,結帳每位$100

鳴謝葛師奶Post相片

鳴謝Moussa友情演譯

食完海鮮,就搭車去灣灣,問問司機多少錢,?80元上車去馬.大約二十五分鐘,到達灣灣

去到仁K三点多,冇人,!原來未開,為有等一等啦,上到K房可能太早關係,由於女吾多,大家
吹吹水,老費話太累要瞓一陣,放棄楝女權利。一有女到,老高就第一時間楝件38C過吓手忍先
實在太早元固冇咩女,睇左成50個都吾系好岩,於是 就落去球場睇睇,落到球場3師兄揀件魚網衫加入戰團
老費要幫佢揀女,真系有D難度喎,一個清純女子走過幾好喎就幫老費揀了。

西門兄就保留了揀女權利,
我就揀了舊愛抱抱….正當我們玩得開心之際,特然媽咪帶來了,兩位高妹,衣著性感,個look 好電
全房師兄立即小那星,典解吾早D帶她們進來,西門兄就坐了件好野.

3師兄就見異思千與高妹……….
魚網衫少女有点火,即時與3帥兄玩追逐戰。有師兄就出了盤口,如果即場搞電3師兄就二佰,又有師兄加碼去到六佰元,3師兄也成為高妹獵物,大家想一想點呢…..

玩到十點多,就去吉廈(修正為樟樹布)食吃飯了…..完:smile_15:

捨得放喇咩?

支持..睇完再推:smile_35:

引用:
原帖由 哥‧斯‧拉 於 2009-4-15 03:58 PM 發表 查看引用來源
捨得放喇咩?
無 mud,未寫好

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-4-15 04:01 PM 發表 查看引用來源

無 mud,未寫好
兩行字,搞成粒鍾!:smile_19:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-15 04:01 PM 發表 查看引用來源
支持..睇完再推:smile_35:
推完幫手...寫得唔得

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-4-15 04:01 PM 發表

無 mud,未寫好
我想睇灣灣果段

貼錯區,應該去飲食版。稍後會有專人舉報!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 @基頭四@ 於 2009-4-15 04:05 PM 發表
貼錯區,應該去飲食版。稍後會有專人舉報!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
你好Mr.4:smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-15 04:05 PM 發表 查看引用來源

我想睇灣灣果段
你未俾相!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆