上一頁下一頁
發新話題

我既初吻俾左佢兼俾佢摸哂

收藏  |  訂閱
519  31.7k

我既初吻俾左佢兼俾佢摸哂

嘻嘻! 今次係小妹第一次開 post! 因為尋日睇呢版睇到我成個人興哂, 所以決定今日要開返個 acc 寫野!
呢一篇係我第一次同男仔有親密接觸, 不喜勿插! 拜託!

嗰時我好細個, 佢就大我 8 年 (嘻! 佢嗰時都幾靚仔架, 之後覺得佢幾似初出道既霆鋒)!

佢係住喺上海既, 咁嗰一年既暑假佢地全家人都落左黎香港探我婆婆......

因為都係陳年舊事喇, 我記得唔係好清楚........

佢第 1 次掂我, 好似係喺屋企既平台花園......

嗰度有一個好隱蔽既地方, 平時連 d 小朋友都唔會入去既.....

有一日佢同我玩玩下, 就拉左我入去, 佢叫我坐喺長椅上面, 之後就不停咁錫我, 但係我唔記得當時佢有冇摸我喇!

過左幾日之後, 有一晚我地成家人都落左去平台度坐, 嘆下 d 涼風,

之後佢阿媽唔知因咩事叫左佢返上去樓先, 咁我唔想一個人同 d 大人一齊坐 (因為一定會講我讀書既事.....), 我就追住佢同佢一齊返上樓!

出左 lift 之後, 佢就開門喇, 正當我諗住入門既時候, 佢就抱起左我 (好似電影入面抱新娘嗰種呢), 我嚇左嚇, 但係最終都冇掙扎.......

因為當時我覺得佢幾靚仔, 同埋係女仔都想俾人咁抱起架喇......

入左去之後, 佢抱左我去沙發上面, 俾我瞓底, 佢走左去鎖門, 之後返黎就成個人壓左喺我上面.......

佢係咁錫我, 一開始佢條脷就伸左入我口入面......

(之後我同我 ex 拍拖, 我先知佢當年錫我嗰時一 d 都唔溫柔, 好似強暴咁......:smile_39: )

佢好似癲左咁錫我, 條脷喺我嘴入面喺咁攪, 我當時應該吞左佢唔少口水......:smile_13:

佢一路錫我, 一路就摸我, 摸我胸 (不過嗰陣仲係小學生, 個胸都冇咩肉俾佢揸), 又摸我底褲......

不過我好驚, 因為我唔知我阿媽佢地幾時會返上黎, 我就開始掙扎, 係咁叫唔好........

點知佢完全冇停手, 佢好似仲更加用力壓住我, 佢個咀一直都冇離開過我個口, 唔俾我出聲.......

但係我愈黎愈心慌, 又因為佢壓得我太緊, 我開始抖唔到氣......

我諗佢都 feel 到我有 d 唔妥, 就問我做咩........我就梗係同佢講我抖唔到氣喇.......

跟住佢就鬆開我, 入左廁所, 而我當然走都走唔切咁跑左入間房, 瞓左喺床度抖大氣.......

過左一陣佢去完 toilet, 我見住佢出廁所門, 其實我個心好想佢快 d 入房再搞我架.......但係我又開唔到口, 唔知點講喎......

我就一直瞓喺床上面, 諗住喺床度錫同摸, 點都舒服過喺沙發喇!

點知佢到最後都係冇入過黎........

你表哥唔熟唔食喎

我見到你依家果對巨奶 我都想摸一下:smile_47:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-4-10 06:22 PM 發表 查看引用來源
嘻嘻! 今次係小妹第一次開 post! 因為尋日睇呢版睇到我成個人興哂, 所以決定今日要開返個 acc 寫野!
呢一篇係發生喺我小學既時候, 亦都係我第一次同男仔有親密接觸, 不喜勿插! 拜託!

(btw, 我唔識將自 ...
入黎支持下先

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-4-10 06:22 PM 發表 查看引用來源
呢一篇係發生喺我小學既時候, 亦都係我第一次同男仔有親密接觸, 不喜勿插! 拜託!

(btw, 我唔識將自 ...
我地做個朋友呀

引用:
原帖由 傻傻地在等你 於 2009-4-10 06:28 PM 發表 查看引用來源
你表哥唔熟唔食喎
搞到我之後幾年見佢....都唔知點好.....好唔自然囉.....

前幾年同 ex 去上海玩, 佢揸電單車黎酒店接我去舅父屋企, 我驚到死都唔敢將個身貼埋去佢背脊呀......

引用:
原帖由 七夕 於 2009-4-10 06:30 PM 發表 查看引用來源
我見到你依家果對巨奶 我都想摸一下:smile_47:
hehe, 咁你快 d 摸下你電腦個 mon 喇!

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-4-10 06:33 PM 發表 查看引用來源

搞到我之後幾年見佢....都唔知點好.....好唔自然囉.....

前幾年同 ex 去上海玩, 佢揸電單車黎酒店接我去舅父屋企, 我驚到死都唔敢將個身貼埋去佢背脊呀......
你俟落去我驚佢唔知車左你去邊:smile_30:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-4-10 06:34 PM 發表 查看引用來源

hehe, 咁你快 d 摸下你電腦個 mon 喇!
:smile_47: :smile_47: 你幾歲啊???幾大波喎

引用:
原帖由 seven01466 於 2009-4-10 06:31 PM 發表 查看引用來源

入黎支持下先
多謝捧場呀! 呢個係我喺呢度既第一次! 多 d 黎支持下喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆