....

收藏  |  訂閱
13  610

....

本貼內容已del.

引用:
原帖由 Lonelylove 於 2009-4-8 10:04 PM 發表 查看引用來源
究竟男仔下面要幾長先唔叫短

我見d post   6吋都短wo  最勁有成廿幾吋咁變態

我得5吋多dd炸  搞到我好冇自信:smile_39:

有冇女仕可以答下我    5吋係咪好短   

1吋=2.5cm     我睇過post有成2十幾吋 ...
:smile_30::smile_43:人地講笑咋小朋友

廿幾吋係搞GAG咋WA?

會唔會係廿幾cm咋......:smile_45:

樓主,女仔其實唔會太在乎長定短架~
我成日講,唔硬,無skill,無感情,你長到打到蝴蝶結,跳到繩都無用~
所以唔好咁灰呀~
and無可能廿幾吋,諗都諗到啦~女仔腰圍咁製,愛黎做belt咩??
廿幾cm都有可能~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-8 10:26 PM 發表 查看引用來源
我成日講,唔硬,無skill,無感情,你長到打到蝴蝶結,跳到繩都無用~
所以唔好咁灰呀~
and無可能廿幾吋,諗都諗到啦~女仔腰圍咁製,愛黎做belt咩??
廿幾cm都有可能~
我唔識點引用晒幾個回覆

多謝你地肯答我問題  你地睇下呢板的投票既post....佢地真係講廿十幾吋

我都幾硬既  係覺得自己短左d  我仲細個岩岩18 ching有冇好辨法講下

等我增強下d skill  我都未試過   係咪要實戰練嫁:smile_40:

你 18 歲都咁冇腦既?
廿幾吋,大笨象都未有啦
講真,女仔其實唔係太 CARE 你長定短(除非短得好過份)
多數係你地 D 男仔鍾意互相比較姐
唔駛自卑,5 吋係短左 D 不過都叫正常
與其想整長佢,不如花多 D 心機時間練下老技啦

廿幾吋...點收呀....唔好玩啦....
出街帶住條野fing下fing下咁咩,,,,:smile_30:
5吋多d唔算短啦......再短我都見過.....
唔好自卑啦....練好d技術啦....

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-8 10:26 PM 發表 查看引用來源
所以唔好咁灰呀~
廿幾cm都有可能~
笑死

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-9 01:44 PM 發表 查看引用來源

笑死
真係想起都好笑~:smile_03: :smile_03:

前往最後回覆