有冇ching 試過吊波隙

收藏  |  訂閱
22  3.5k

有冇ching 試過吊波隙

有很多囡囡個波有38 E以上, 見到一團肉樣來樣去, ching 們看見都心郁郁, 有無用條jj去吊波隙, 說出來一起分享

why 未試過:smile_34:

呢 d 叫"乳交"....邊度有你講得咁核突架 ~ 唔怪之得你冇得試咯 ~

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-2 12:46 PM 發表 查看引用來源
呢 d 叫"乳交"....邊度有你講得咁核突架 ~ 唔怪之得你冇得試咯 ~
係lor~
我係係到諗果o的唔係叫”乳交”咩???

我仲以為我咁蠢tim~
keke~

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-4-2 12:51 PM 發表 查看引用來源

係lor~
我係係到諗果o的唔係叫”乳交”咩???

我仲以為我咁蠢tim~
keke~
睇妳 size.....又邊有人夠膽話妳唔知呢家野呢 ~ :smile_47:

:smile_35: :smile_35: 你真粗俗~
不過我無得試~:smile_19:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-2 12:56 PM 發表 查看引用來源

睇妳 size.....又邊有人夠膽話妳唔知呢家野呢 ~ :smile_47:
咩wo~

我都係睇返黎ga ja~
>.<

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2/4/2009 01:03 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: :smile_35: 你真粗俗~
不過我無得試~:smile_19:
baby 妳開句聲咪同妳試囉 :smile_47: ~

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-4-2 01:11 PM 發表 查看引用來源

baby 妳開句聲咪同妳試囉 :smile_47: ~
我最多夾到支雙頭筆:smile_30:

引用:
原帖由 tilllinomore 於 2009-4-2 09:17 AM 發表 查看引用來源
有很多囡囡個波有38 E以上, 見到一團肉樣來樣去, ching 們看見都心郁郁, 有無用條jj去吊波隙, 說出來一起分享
38E....咁大...重要好多.....
:smile_13:
我都想咁大呀....=3=

前往最後回覆