上一頁下一頁
發新話題

中山友酒會.......幾+歲人初用QQ.....

收藏  |  訂閱
902  14.3k

中山友酒會.......幾+歲人初用QQ.....

個晚中山友聚夜宵完兵分兩路..JL73兄同一位友人順路車有7成酒意嘅龍少走..我同大細孖.車兄行路返酒店..双孖早攞左房.而我就在大堂攞房..當時只得一個妹仔在按手機..咁問佢搞乜..佢話玩QQ..我見佢玩得入神..咪問佢点玩呀比陪手機佢要佢幫我開同教我玩..要埋佢QQ号名呀電話號呀齊晒...當時細孖都唔走同我一齊係度..搞左好耐有少少ok咁米返上房sawasawa後又上綱..今次無帶手電腦..用手機上剛才QQ..点知又唔掂喎.....着返衫落下面揾笑夢..係佢綱名..又教過仲同佢D朋友同學QQ..當然全係女女啦..玩到成5點..佢六點落班..咁先返上房瞓覺....對唔住..我唔識搞相..所以無法貼相上嚟...幾+歲人E家先識少少用QQ...:smile_27:

豬廚一下先!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

E...無人理我:')

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-26 21:51 發表 查看引用來源
豬廚一下先!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
估唔到你係第1個

我都攪緊呀:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-26 09:53 PM 發表 查看引用來源
估唔到你係第1個
戇QQ玩QQ!!!

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-26 21:56 發表 查看引用來源
我都攪緊呀:smile_38:
你搞乜野呀.....

高佬兄...我又黎支持你:smile_38:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-26 21:57 發表 查看引用來源
戇QQ玩QQ!!!
真係...都唔知搞乜Q

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-26 09:58 PM 發表 查看引用來源
你搞乜野呀.....
打報告呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆