皇崗口岸有咩巴士去羅湖

收藏  |  訂閱
15  1.3k

皇崗口岸有咩巴士去羅湖

附近都得,聽講話,起皇x苑側邊天橋下邊有巴士站,

真唔明皇崗口岸d交通甘小去羅湖.

好似只有巴士去萬像城,無車去東門或其他地方.

引用:
原帖由 食煙佬 於 2009-3-25 08:00 PM 發表 查看引用來源
附近都得,聽講話,起皇x苑側邊天橋下邊有巴士站,

真唔明皇崗口岸d交通甘小去羅湖.
識行的話,行去水圍搭地鐵囉 ~

28路
路线 线路详细信息

起点: 火车站西广场 → 福田客运站
车型:大巴 票价: 普巴1.5元 冷巴2元 运营时间:6:30-22:00  
[往程] 火车站西广场-渔民村-穿孔桥-金威大厦-鹿丹村-滨江新村-上步南天桥-上步中学-无委大厦-岗边村-福滨新村-联合广场-第一技校-福民新村-口岸大队-福强路口-福田保健院-皇岗村-福田区委-石厦学校-新洲花园-福田实验学校-福田体育公园-车公庙立交-天安数码城-招商银行大厦-深航大厦-福田客运站

[回程] 福田客运站-深航大厦-招商银行大厦-天安数码城-上沙村-沙嘴路口-福田实验学校-新洲花园-石厦学校-福田区委-皇岗村-福田保健院-福强路口-口岸大队-福民新村-第一技校-联合广场-福滨新村-岗边村-无委大厦-上步中学-上步南天桥-滨江新村-鹿丹村-金威大厦-穿孔桥-渔民村-火车站西广场

引用:
原帖由 紙老虎 於 2009-3-27 11:49 AM 發表
28路
路线 线路详细信息

起点: 火车站西广场 → 福田客运站
车型:大巴 票价: 普巴1.5元 冷巴2元 运营时间:6:30- ...
我話皇崗口岸呀,你架車去邊架~~~~~

引用:
原帖由 食煙佬 於 2009-3-27 10:39 PM 發表 查看引用來源

我話皇崗口岸呀,你架車去邊架~~~~~
又係你話 附近都得 ~
佢寫到明 係由羅湖商業城果頭,到落馬洲 福田口岸站果頭 的循環線!
只不過係沿途所停的 邊個站 係近你的 "附近" ~

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-3-28 01:47 AM 發表

又係你話 附近都得 ~
佢寫到明 係由羅湖商業城果頭,到落馬洲 福田口岸站果頭 的循環線!
只不過係沿途所停的 邊個站 係近你的 "附近" ~
但系要由皇崗行去福田客运站?

咪玩啦~~~~~~

引用:
原帖由 食煙佬 於 2009-3-28 01:57 AM 發表 查看引用來源

但系要由皇崗行去福田客�站?

咪玩啦~~~~~~
你係咪理解能力有問題? 邊個叫你行去福田客�站呀?!
係唔知 沿途所停的 邊個站 係近你的 "附近" ~

行路去最好........:smile_40:

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-3-28 10:43 AM 發表

你係咪理解能力有問題? 邊個叫你行去福田客�站呀?!
係唔知 沿途所停的 邊個站 係近你的 "附近" ~  
甘你話啦,皇崗口岸行去附近邊個站 :smile_41:

前往最後回覆