cp富豪ktv一問

收藏  |  訂閱
17  814

cp富豪ktv一問

我見到d人話港幣588,百威啤酒仕飲,什費全免,另外送酒店過夜房,係咪真架,
有冇比其他什電費?
d女女行幾$,過夜有冇限q數呀?
可以pm個媽咪電話訂房嗎?

小第未去過cp富豪玩,所以請師兄幫幫忙!謝謝

真係咁正588包K房任飲加酒店房???
我都想知, 咁正

真係咁抵588包K房任飲加酒店房@@堅唔堅呀!!CHING

就係唔知先問?:smile_38:

引用:
原帖由 joe1085hk 於 2009-3-20 08:44 AM 發表
我見到d人話港幣588,百威啤酒仕飲,什費全免,另外送酒店過夜房,係咪真架,
有冇比其他什電費?
d女女行幾$,過夜有冇限q數呀?
可以pm個媽咪電話訂房嗎?

小第未去過cp富豪玩,所以請師兄幫幫忙!謝謝
個個plan係有最少人數既, 另外我自己都有係果度攪團, 就450連酒店房, 人頭10支啤酒, 無再收其他小費, 囡囡行2,5,8, 過夜正常係2q, 如果條女係冧你既, 就放題都無所謂啦....電話我已pm比你, 我可以幫你訂酒店同k房...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 12:52 發表 查看引用來源

個個plan係有最少人數既, 另外我自己都有係果度攪團, 就450連酒店房, 人頭10支啤酒, 無再收其他小費, 囡囡行2,5,8, 過夜正常係2q, 如果條女係冧你既, 就放題都無所謂啦....電話我已pm比你, 我可以幫你訂酒 ...
團長真係體貼

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-20 01:00 PM 發表

團長真係體貼
唔好甘講...知既味答下LAW...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 12:52 PM 發表 查看引用來源

個個plan係有最少人數既, 另外我自己都有係果度攪團, 就450連酒店房, 人頭10支啤酒, 無再收其他小費, 囡囡行2,5,8, 過夜正常係2q, 如果條女係冧你既, 就放題都無所謂啦....電話我已pm比你, 我可以幫你訂酒 ...
宜家明啦!過夜係2q姐~
等我諗咁耐話佢會做幾多q添~

引用:
原帖由 superisjacky 於 2009-3-20 01:38 PM 發表

宜家明啦!過夜係2q姐~
等我諗咁耐話佢會做幾多q添~
根本上係2Q...

C HING, 其實CP富豪位置系邊. 我以前去凡仔多, 後來跟D FRIEND 去匯尾,加二…

前往最後回覆