性問題

收藏  |  訂閱
10  772

性問題

我男友每日都要早上五點幾起身番工, 每星期番六日. 唔知點解佢逢一至五同佢做愛,佢可以扯起,但係冇幾耐就軟番.
但星期日早上做就冇事呀!  以前佢未番LEE份工時我哋機乎隔晚就做, 而每次起碼半小時呀! 咁佢有咩問題呀!
HELP!

好簡單,冇壓力囉。

唔通耐左...

but u said he was ok last sunday right? so don't worry la!!

引用:
原帖由 kl124ck410 於 2009-3-19 11:37 PM 發表 查看引用來源
我男友每日都要早上五點幾起身番工, 每星期番六日. 唔知點解佢逢一至五同佢做愛,佢可以扯起,但係冇幾耐就軟番.
但星期日早上做就冇事呀!  以前佢未番LEE份工時我哋機乎隔晚就做, 而每次起碼半小時呀! 咁佢有咩 ...
番工有外賣食.....禮拜食隔夜咸魚肉餅飯盒:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 53545453 於 2009-3-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

番工有外賣食.....禮拜食隔夜咸魚肉餅飯盒:smile_44: :smile_44:
:smile_44: :smile_44: 係番工食快餐,禮拜就慢慢嘆。:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 53545453 於 2009-3-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

你都講得好衰o下:smile_27:

工作壓力大咯.....

引用:
原帖由 kl124ck410 於 2009-3-19 11:37 PM 發表 查看引用來源
但星期日早上做就冇事呀!  以前佢未番LEE份工時我哋機乎隔晚就做, 而每次起碼半小時呀! 咁佢有咩 ...
我估係工作壓力所致。

引用:
咁好明顯佢呢份工辛苦,放左工好累,所以表現先會咁...

前往最後回覆