上一頁下一頁
發新話題

14/3 foc 之旅(有相)

收藏  |  訂閱
162  37.8k

14/3 foc 之旅(有相)

:smile_27: 囡囡說不開心,所以 昨日下班一時在皇崗過關,買皇室假期套票,因囡囡在羅湖那邊,所以想買兩張,但唔比 ,都不知他們是怎樣想的,最後找到一名ching 幫忙(特此多謝ching ),但又被發現:') :') 說不能一人買兩張,要一同坐車去才有較,否則張票作廢 ,只好打電話叫囡囡打的過來,打的不到三十元,但又要花多大半小時 ,囡囡終於在一時四十分到達,跟售票員說了要等車過去,囡囡肚餓先吃點東西,售票員在我1點了食物後立即說有車 ,沒法子都叫了當然要先吃完才去,售票員一共問了我們3次到第4次才上車出發,都唔明d售票員怎想,又不是不給錢 買多張比朋友早一點到場不是更好嗎:smile_41: :smile_41: ,這樣嘛嘛煩煩不怕出事的,你日日都在 ,希望他們可以改善,到場先同囡囡按中式,完事我寫30小費,技師立時面黑多謝都冇句,又只是按得一般,:smile_29: :smile_29: ,囡囡就寫50當然技師一路按有說有笑又幫囡囡按得好好,因我是同房的,等技師走了,:smile_04: 我們就開大:smile_44: :smile_44: ,出面又有人囡囡又唔敢出聲好過引 ,完事我立即走人因約了ching在沙x,花費人仔88+88+30(打的)+50(吃東西)+80(小費)

相片http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8797035&extra=page%3D1&page=8
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8797035&extra=page%3D1&page=6

賢少叫我在羅湖等一名ching,說就15分鐘就可以了,當然有問題,但等了15分鐘ching都冇再覆電話,只好一人上去,坐10元9號小巴到沙x,同賢少地吃雞煲,都唔錯,4個人只要120人仔但菜及白飯不用錢 ,之後經過大街,好多囡(才七時多),仁k再戰,紅酒之旅 ,賢仔確ok問了幾個團長都冇紅酒,只有佢ok,又冇多收,不過因第一次預算不足好快冇貨,因我叫了他預我2支,但到場ching又飲,好快有貨,下次要預至少每人3-4支,今次唔係好夠,飲的ching最好先pm團長,又雪茄又紅酒非常開心,囡囡又人細波大:smile_46: :smile_46: ,完事再去打通宵牌,好辛苦,下次都係唔好通宵:smile_13: :smile_13:
晚飯120+250(團費)+360(1q+房)+160(打牌唔見咗)+40(早茶及落皇崗車費)
本來想再去皇室按但回想昨天:smile_29: :smile_29: 都是回香港好了:smile_15: :smile_15:

第一:smile_44:

推推c兄包膠先!!!!

引用:
原帖由 HOMOONAR 於 2009-3-15 06:09 PM 發表
第一:smile_44:
呵呵..尋晚又唔黎...十幾件女光豬同班師兄跳舞, 有d女連個bra都唔見埋呀...哈哈

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-15 06:16 PM 發表 查看引用來源

呵呵..尋晚又唔黎...十幾件女光豬同班師兄跳舞, 有d女連個bra都唔見埋呀...哈哈
咁最後搵唔搵得返呢...:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-3-15 06:21 PM 發表

咁最後搵唔搵得返呢...:smile_41: :smile_30:
d師兄keep住左, 猜贏枚先有得拎返...一係吹一支啤酒....哈哈...成班都無人性既, 但又幾好玩喎...呵呵

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-15 06:16 PM 發表 查看引用來源

有機會會跟下你團,但有冇紅酒先,平的冇所謂

引用:
原帖由 ray07 於 2009-3-15 06:34 PM 發表

有機會會跟下你團,但有冇紅酒先,平的冇所謂
遲d會攪紅酒,同大酒團...重plan緊...到時支持下啦....thanks

引用:

那下面呢 有冇拿回家

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-15 06:50 PM 發表 查看引用來源

遲d會攪紅酒,同大酒團...重plan緊...到時支持下啦....thanks
最好在長假期時段,我知有玩開的ching 有跟你團

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆