BY THE WAY~

收藏  |  訂閱
3  351

BY THE WAY~

1.我想問之前8個月前曾經有口交(曾口交前有牙肉流血)....會唔會性病同愛滋?
2.我E幾日下面有啦瘡又紅又腫會否有事~?

引用:
原帖由 80201 於 2009-3-12 11:02 AM 發表 查看引用來源
1.我想問之前8個月前曾經有口交(曾口交前有牙肉流血)....會唔會性病同愛滋?
你呢d問題只有睇醫生
      醫生先有機會答到你

引用:
原帖由 80201 於 2009-3-12 11:02 AM 發表 查看引用來源
*1 8個月前口交 有冇用安全套黎口交先 !!
如果有用, 就唔洗驚la !! 如果冇用 , 就有風險受到感染 !!
雖然口交風險比陰道交及肛交都低 , 但你在有流牙血情況下口交就增加在感染風險 !!
性病及愛滋病感染途徑是體液交換當中血液 , 精液 , 陰道分泌物及母乳含病毒量最高 !

[url=]
你下體有粒瘡又紅又腫 , e幾日之前你有冇進行過性行為呢??過程中有冇使用安全套 ? [/url][url=]如果你性行為時有用安全套 , 就唔洗太擔心 因為你有好好保護你自己及對方 !!可能是[/url][url=]個人衛生唔太好都有這情況出現 如果冇的話 ,除左有粒瘡又紅又腫 , 有冇出現下體有流出一d濃液 黃或綠色帶有臭味呢?而有冇越生越多呀![/url]

[url=]   其實8個月前個一次口交 , 對象是什麼人呢??[/url]

體液接觸  -> 問問醫生!!!  :smile_38:

前往最後回覆