JJ下面會生暗瘡嗎.??

收藏  |  訂閱
8  1.2k

JJ下面會生暗瘡嗎.??

我男朋友下面生左3粒好似暗瘡咁既野,又唔痛又唔痕,唔係白色的,係好似面上既暗瘡咁..唔會會唔會係暗瘡...............:smile_27:
請問有冇人試過咁...............

下面即係邊度先得架= =袋/jj/大脾

引用:
原帖由 test321 於 2009-3-6 11:24 AM 發表 查看引用來源
下面即係邊度先得架= =袋/jj/大脾
jj上面囉

我試過喇
我就多數生係 JJ 近"那" 位,(即係最多毛果個位置)
會腫起一舊,有時仲會上面有白色一點 (即係暗瘡果種)
我好多時會忍痛支左佢

所以男朋發唔一定係性病黎家
我以前仲係青頭仔果下都係果個位置生過.........

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-6 11:46 AM 發表 查看引用來源
我試過喇
我就多數生係 JJ 近"那" 位,(即係最多毛果個位置)
會腫起一舊,有時仲會上面有白色一點 (即係暗瘡果種)
我好多時會忍痛支左佢

所以男朋發唔一定係性病黎家
我以前仲係青頭仔果下都係果個位置生過.. ...
你有冇睇e生呀咁.??

引用:
原帖由 juicy 於 2009-3-6 11:49 AM 發表 查看引用來源

你有冇睇e生呀咁.??
下,無喎
唔駛睇喇下,得果一粒半粒暗瘡
只係生既位置令人誤會姐

醫生都只係叫你保持清潔咁既姐,無用家

p.s. 我以前生果d係紅色,會痛家
不過我每次都只係生一粒,仲要大大舊果種 (你見到d 人塊面火山爆法果種大大粒喇,不過我就只係得一粒,唔係一堆)
似乎又同你男朋友有d 唔同

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-6 11:55 AM 發表 查看引用來源

下,無喎
唔駛睇喇下,得果一粒半粒暗瘡
只係生既位置令人誤會姐

醫生都只係叫你保持清潔咁既姐,無用家

p.s. 我以前生果d係紅色,會痛家
不過我每次都只係生一粒,仲要大大舊果種 (你見到d 人塊面火山 ...
佢又係有粒大既好似面d火山咁呀..不過都成個星期仲未退,所以好驚呀.
諗住星期一去睇e生囉...

引用:
原帖由 juicy 於 2009-3-6 12:11 PM 發表 查看引用來源

佢又係有粒大既好似面d火山咁呀..不過都成個星期仲未退,所以好驚呀.
諗住星期一去睇e生囉...
咁如果唔支左佢,真係個幾星期先好返家.......
不過生係果d 位,支果下真係好好好好好痛家

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-6 12:39 PM 發表 查看引用來源

咁如果唔支左佢,真係個幾星期先好返家.......
不過生係果d 位,支果下真係好好好好好痛家
諗起都痛都唔敢支啦...
如果去睇e生,個e生一定話有菌,又話係性交引起的,,

前往最後回覆