上一頁下一頁
發新話題

沙咀第X大道KTV不快之旅

收藏  |  訂閱
70  3.7k

沙咀第X大道KTV不快之旅

各位C HING,LEE個場星期六剛去完,D女都唔聽話,揸揸摩摩又話你咸濕.佢都儍架,唔咸濕來LEE度做乜Q呀!過夜又阿G阿左,D女又話自已唔過夜,小佢老尾,我係客,過唔過夜係客話事.個媽咪又唔識做.開頭話公司女乜都得,到最後又係呃你,話要一開頭簡女個陣要同佢講過夜.頂,如果條女唔掂點過夜啊!要試下先先知啱唔啱.我地又唔係第一次去沙咀,之前去第二間都無甘多問題.我地都預左俾D女多D架啦,點會仲係2-3-7呀,不過佢地唔識做雞都無計啦!:smile_34:

加左價咩?

2-3-7?:smile_14: :smile_14: :smile_14:

最腩憎沙咀第X大道

多謝師兄報告
407 d Mami開頭話D女乜都得,到最後又係乜都唔得:smile_39:

媽咪既說話一向都唔可以信, 佢地最叻係吹水 :smile_22:

我都冇去好耐:smile_35:

引用:
原帖由 jaballball 於 2009-3-4 11:17 AM 發表 查看引用來源
各位C HING,LEE個場星期六剛去完,D女都唔聽話,揸揸摩摩又話你咸濕.佢都儍架,唔咸濕來LEE度做乜Q呀!過夜又阿G阿左,D女又話自已唔過夜,小佢老尾,我係客,過唔過夜係客話事.個媽咪又唔識做.開頭話公司 ...
下次跟團嘛,
試吓D台重量級團長,
人又好,又有面,話得事
david84hk
or 代言人我X大波

所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。

引用:
原帖由 WeWeVeeVee 於 2009-3-4 11:27 AM 發表 查看引用來源

下次跟團嘛,
試吓D台重量級團長,
人又好,又有面,話得事
david84hk
or 代言人我X大波

所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。
我都跟過.....

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-3-4 11:35 AM 發表 查看引用來源

我都跟過.....
孤兒仔??

引用:
原帖由 jaballball 於 2009-3-4 11:17 AM 發表
各位C HING,LEE個場星期六剛去完,D女都唔聽話,揸揸摩摩又話你咸濕.佢都儍架,唔咸濕來LEE度做乜Q呀!過夜又阿G阿左,D女又話自已唔過夜,小佢老尾,我係客,過唔過夜係客話事.個媽咪又唔識做.開頭話公司 ...
D6米又係一樣果班女,在咀咀度度都差唔多架啦
你可能好少去三沙既K,通常入場先問定過唔過夜架啦(因為有部分係阿2),E家呢種風氣慢慢吹到CP......
DO DO教落, 問多D, 係醒D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆