上一頁下一頁
發新話題

你唔好再笑我啦!!!!!!!!!25/2(徇眾要求...新相)

收藏  |  訂閱
211  38.4k

你唔好再笑我啦!!!!!!!!!25/2(徇眾要求...新相)

近排心情真係認真麻麻,踏入09年好似無乜好事發生過咁,唔止我...連身邊嘅朋友都係一樣,唉.....
算...我知最近我令到好多朋友擔心,係度同大家講聲「sorry」!不如今日同你地講返d開心嘅野,hee....就係你地最鍾意睇到我寫果d,無人反對嗎?咁寫架啦...haha

話說前晚我同小男友因為一d小事噪左幾句,搞到我心情勁差,好彩...尋晚我地見面就無再提果晚嘅事啦!我地出左去食飯,食完飯我地就行左一陣~佢去禁機果時我就係出面等佢,佢出黎果時走過黎企係我面前,突然係大庭廣眾攬住我錫,真係俾佢嚇左一跳,呢轉錫錫維持左成分鐘,我知道有人望住我地,搞到我都有d唔係幾好意思,但係佢好似覺得無乜野咁,我呢個老公仔真係....出乎我意料之外!

一路行返屋企,我地又玩返平時最鍾意嘅野...就係你吱我我吱你你追我我追你(真係大唔透)~行行吓我又有要求(例牌動作)...我突然行快兩步企係佢前面舉高手,佢問我...「你又想點呀?」hee...我...「抱我!」今次佢無反對就舉起手抱起我,我真係好鍾意咁樣,因為咁樣面對面抱住個feel真係好sweet!
返左屋企我地就睇埋我地未睇哂嘅日劇「神探伽利略」,佢坐係床度睇我就訓左係佢心口度,一路睇佢都無乜野,睇睇吓佢開始手多多,久唔久就用手掃吓掃吓我心口,哈...我無俾任何反應佢,睇完一集要起身禁過第2集,我一起身佢就開始有所行動!

我嘅姿勢係好似推車車果時咁,佢見到我樣就係後面伸手過黎玩揸波波,我維持呢個動作由得佢搞,佢揸吓摸吓又用手指掃我lin lin,當時真係覺得好鬼舒服,我開始頂唔住嗌左出聲,佢聽到我嗌佢就仲加多兩錢肉緊,hold住呢個動作成個幾兩個字時間,我又濕左啦..........

起返身訓返係床度,今次到我啦!!!!!!!!我拉底佢件衫,係佢lin lin度錫錫,手就梗係同佢嘅小寶貝交流吓啦,呵....小寶貝唔駛我叫已經醒哂,仲係好精神果隻添,hee...!係時候要同小寶貝傾吓計,我一見到佢已經忍唔住要錫吓佢,一放佢入口...小男友就....哈...嗌出聲啦,聽到佢叫我真係覺得好鬼high~我趴佢度一路含住小寶貝一路望住佢,之前佢唔會點望住我,now佢知道佢望我錫佢小寶貝係一種視覺享受~我慢慢向下錫落去,我伸條脷仔進攻佢袋袋最盡嘅地方,yeah.....小男友越叫越大聲,我知佢越黎越鍾意我咁樣錫佢,我輕輕力咁推高佢對腳,wo.....更加深入咁錫錫,hee....我再用兩隻手指輕輕咁係佢小寶貝頭仔度掃吓,哈.....咁樣你仲唔high死!

佢輕輕咁拉吓我隻腳,哈....一樣久違左好耐嘅玩意....「69」,我上佢下.....佢手口一齊黎,wo.......死得(我講我)!佢伸條脷仔係我妹妹度係咁舔,手指就係小洞度出出入入,連我自己都聽到d水聲有幾響~我都唔不甘示弱,含住佢嘅小寶貝,手就直掃佢袋袋最底嘅位置,yeah.....我同佢都high爆!

玩左一陣係時候入正題,幫小寶貝著好衫仔我地就黎個女上男下,一插佢又唔入哂,專登插小小咁....搞到我好鬼心急,突然佢一下過咁插哂入黎,我即刻叫左出黎.....「呀.......想死呀?(微笑中)」佢笑吓無出聲繼續~佢'幢'起左對腳,我同佢嘅距離好近,佢拉起我件衫係咁用脷舔我lin lin,再用手指係我lin lin度摸吓掃吓,呀......救命,真係勁high呀!我不由自主咁係佢身上面郁,我知道我係時候......我就同佢講....「老公呀......快d.....我....唔得....啦!」佢....「呀.....我.....要出啦!」wowowo.....一齊到,真係同一時間,勁正呀!

起身之後諗住落街買d野飲,我著返條運動長褲果時佢又伸手過黎摸吓我妹妹,跟住佢.....「哎呀.....你頭先好濕呀,你睇吓....濕到過哂底,連條運動褲都濕埋啦!(當時佢個樣勁衰...仲笑得好淫添!)」我即時面到紅埋....哎呀.......你唔好再笑我啦.......!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2009-2-23 12:39 PM 發表 查看引用來源
近排心情真係認真麻麻,踏入09年好似無乜好事發生過咁,唔止我...連身邊嘅朋友都係一樣,唉.....
算...我知最近我令到好多朋友擔心,係度同大家講聲「sorry」!不如今日同你地講返d開心嘅野,hee....就 ...
no.1!!!very good report!!!
好sweet呀!!:smile_38:

好鬼sweet woh.............keep going^^

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-23 12:41 PM 發表 查看引用來源

no.1!!!very good report!!!
好sweet呀!!:smile_38:
多謝
引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-2-23 12:46 PM 發表 查看引用來源
好鬼sweet woh.............keep going^^
多謝

真係n年無見...nice post..十卜

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-23 12:50 PM 發表 查看引用來源
真係n年無見...nice post..十卜
係呀...好耐無見啦

多謝

妳好淫呀, but I like it .:smile_47:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-2-23 12:57 PM 發表 查看引用來源
妳好淫呀, but I like it .:smile_47:
哈....淫架,不過剩係對住我男朋友姐

good one

thx for sharing

support

引用:
原帖由 lifehunter 於 2009-2-23 01:08 PM 發表 查看引用來源
good one

thx for sharing

support
thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆