佛山,惠州和中山

收藏  |  訂閱
16  1.4k

佛山,惠州和中山

有什麼豪華正骨場介紹
thanks

中山濠景徤康會所可以話中山一哥

引用:
原帖由 1819 於 2009-2-14 01:41 PM 發表
中山濠景徤康會所可以話中山一哥
可能系石岐中上乍卦

花師兄你無理由唔知, 因為你系我偶像

點解中山、佛山、惠州的胡姬花花唔來幫忙:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-14 04:03 PM 發表 查看引用來源
可能系石岐中上乍卦
濠景行298房價女女分400,500,700女質數高,環景同房切計都算好,感你講吓邊間好,你唔係玩D三四佰,四五佰個D就以圍係高級塲,細路

引用:
原帖由 1819 於 2009-2-14 07:27 PM 發表

濠景行298房價女女分400,500,700女質數高,環景同房切計都算好,感你講吓邊間好,你唔係玩D三四佰,四五佰個D就以圍係高級塲,細路

http://b14.photo.store.qq.com/http_imgload.cgi?/rurl4_b=bb ...
你好1819我諗我大你好多應該系叔叔
你d相好靚:smile_35:我住石K大部分sn同ktv都叫做去過
下次你上開黎一齊研究下都好吖:smile_46:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-14 10:08 PM 發表 查看引用來源
你好1819我諗我大你好多應該系叔叔
你d相好靚:smile_35:我住石K大部分sn同ktv都叫做去過
下次你上開黎一齊研究下都好吖:smile_46:
好呀 上中山找你一齊研究下,澳門,珠海,中山SN塲就常去,K場就一時時,有時間大家交流吓:smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 1819 於 2009-2-15 12:01 AM 發表

好呀 上中山找你一齊研究下,澳門,珠海,中山SN塲就常去,K場就一時時,有時間大家交流吓:smile_47: :smile_46:
上到黎仲可以去食吓野飮吓茶既

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-2-15 12:06 AM 發表 查看引用來源
上到黎仲可以去食吓野飮吓茶既
石k租房幾多錢是二房二廳的,我考累緊君悅豪庭,同豪逸華庭,

前往最後回覆