上一頁下一頁
發新話題

呢輪有D桃花 (2)

收藏  |  訂閱
62  4.2k

呢輪有D桃花 (2)

早幾日個部長又打電話嚟!我喺細場!佢話上緊網,我就話聽日要返香港(其實係就清袋),唔係就一定揾佢!後尾我話情人節會揾佢,佢開頭冇表示,之後我話上嚟的話會揾佢,佢又顯得有D失望!好!就聽晚上嚟睇妳想點!每次都係佢主動揾我!我淨係初八揾過佢一次!我話自己去揾佢飲酒,(冇同之前班Friend玩)佢又話日日飲好辛苦!嫌賺得少啩!但係又成日打嚟!真攞命!

咨客自從叫我二八攞飯比佢,我冇理佢,佢話以後唔好打比佢,年初去佢公司按腳,黑口黑面,叫都唔應!早兩日再去,終於開心番,肯笑!仲問我攞口香糖!我讚佢便服好睇過工衣,佢仲好開心㖭!玩吓手情人節約佢好過,佢唔怪得我!第一次佢叫我買潤唇膏比佢,我比用開果支佢,(得番小小)第二次叫我買嘢比佢食,我就買咗三蚊蒸餃比佢,之後就叫我二八帶飯比佢,越嚟越過分!唔知係咪喺大陸玩得耐?凡係有女仔叫我比嘢佢!我都好反感!最好淨係佢比個人我! :smile_46:

系咪哂命先

唔多似係桃花woo.......

引用:
原帖由 cherry8788 於 12-2-2009 23:43 發表 查看引用來源
系咪哂命先
咁又唔係!係睇大家有乜指點啫!

引用:
原帖由 kei210 於 12-2-2009 23:43 發表 查看引用來源
唔多似係桃花woo.......
咁似...............?就係想各位指教吓!

引用:
原帖由 encorelamlam 於 2009-2-12 11:46 PM 發表

咁又唔係!係睇大家有乜指點啫!
講笑啫:smile_35:
食得落又冇野跟尾冇壞吖

引用:
原帖由 cherry8788 於 12-2-2009 23:53 發表 查看引用來源
講笑啫:smile_35:
食得落又冇野跟尾冇壞吖
食得落!兩個都幾正! :smile_47: 有冇嘢跟尾就難講啦!

希望係桃花運而唔係桃花劫啦

你想说你犯桃花吗?

no photo?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆