原來咁多人識qq女, 我都而家先知, 係咪qq女易溝的呢?

收藏  |  訂閱
15  3.3k

原來咁多人識qq女, 我都而家先知, 係咪qq女易溝的呢?

講真! 我一年前在深圳qq識左件(樣都唔錯,22 year old), 跟住就去歡樂谷玩, 夜了, 佢話唔想返屋企, 第一晚就入房啦!

我覺得大陸的女仔真的很 "隨和"!

引用:
原帖由 150cc 於 2009-2-11 11:36 AM 發表 查看引用來源
講真! 我一年前在深圳qq識左件(樣都唔錯,22 year old), 跟住就去歡樂谷玩, 夜了, 佢話唔想返屋企, 第一晚就入房啦!

YES, MANY OF THEM ARE VERY OPEN-MINDED ... :smile_30:

有FEEL便可以啦﹗好正常呀﹗系咪?:smile_30: :smile_30:

多謝師兄無私的分享

羨慕師兄  我沒試過:')

係呀  好易食呀  快D去識多幾個  

引用:
原帖由 150cc 於 2009-2-11 11:36 發表 查看引用來源

講真!你又話1年前已經...但又話而家先知...到底點解~:smile_27:

講真的  大陸女孩真的比香港女孩隨和好多
又吾會扮矜持的 !
0岩 FEEL 就可以.........

點解我玩左咁耐都未試過既

引用:
原帖由 屈地hell 於 2009-2-11 11:01 PM 發表 查看引用來源
點解我玩左咁耐都未試過既
我都係未試過啦..連激視頻都沒看過呢...

前往最後回覆