[哎] 各位幾時第一次??

收藏  |  訂閱
22  696

[哎] 各位幾時第一次??

想問下呢度各位師兄姐,你地幾時第一次接觸異性的身體?

小弟 22 歲了,從未碰過女人的身體,雖然我唔知那感覺如何......
話就話可以叫雞試下,但又很害怕會出事,點解會咁樣........
小弟未有女朋友,想問下各位師兄可以怎打救小弟??

小弟自認身體夠 fireman咁fit ,樣子普通 ,但一聽到 女人 二字,就怕怕......

求救,求救, Sos.... :smile_42:
~.~ TKZ

引用:
原帖由 鐵人BB 於 2009-2-6 08:13 PM 發表 查看引用來源
想問下呢度各位師兄姐,你地幾時第一次接觸異性的身體?

小弟 22 歲了,從未碰過女人的身體,雖然我唔知那感覺如何......
話就話可以叫雞試下,但又很害怕會出事,點解會咁樣........
小弟未有女朋友,想問下各位師兄 ...
咁聽到男人沒事啊嘛?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 08:14 PM 發表 查看引用來源
咁聽到男人沒事啊嘛?
妳幫下佢啦!

:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-2-6 08:17 PM 發表 查看引用來源
妳幫下佢啦!

:smile_34: :smile_34: :smile_34:
:smile_19::smile_19:開善堂咩.,你真係識講笑

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 08:14 PM 發表 查看引用來源
咁聽到男人沒事啊嘛?
事關小弟的中學時期是男校黎既,唔知呢個原因導致既呢,,,,,,

我記得有一次,係公司咁岩要訂新制服,咁有個女同事幫我度尺寸,佢拉著條尺碼掂住我個 [ 空 ] 部拉過, 唔知係唔係從黎味俾人摸過自己 [空]部 ,那感覺很奇妙,但已經令到我面紅,仲俾佢笑 , 哀哉 .

小弟 173 cm , 157 lbs , 悲哀中  :smile_39:

引用:
原帖由 鐵人BB 於 2009-2-6 08:20 PM 發表 查看引用來源

事關小弟的中學時期是男校黎既,唔知呢個係唔係導致既呢,,,,,,

我記得有一次,係公司咁岩要訂新制服,咁有個女同事幫我度尺寸,佢拉著條尺碼掂住我個 [ 空 ] 部拉過, 唔知係唔係從黎味俾人摸過自己 [空]部 ,那感覺很 ...
:smile_35::smile_35:得閒接觸下女人lor

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 08:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:得閒接觸下女人lor
唉,lazycute 師兄姐,呢d唔係話得唔得閒既問題嗎!
小弟唔敢叫雞,又未有女朋友,才在此請教各位!!
Thanks for your help.

引用:
原帖由 鐵人BB 於 2009-2-6 08:26 PM 發表 查看引用來源

唉,lazycute 師兄姐,呢d唔係話得唔得閒既問題嗎!
小弟唔敢叫雞,又未有女朋友,才在此請教各位!!
Thanks for your help.
:smile_35::smile_35:我係....算.
你身邊沒女仔FD咩?  去try 下先lor.. 落酒吧溝下女就識ga la

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 08:28 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:我係....算.
你身邊沒女仔FD咩?  去try 下先lor.. 落酒吧溝下女就識ga la
基本上,除左女同事就冇女仔 fd了.
落 吧, 小弟可以說從黎都未去過, 亦唔敢去 ,怕怕也 . :smile_27:

引用:
原帖由 鐵人BB 於 2009-2-6 08:32 PM 發表 查看引用來源

基本上,除左女同事就冇女仔 fd了.
落 吧, 小弟可以說從黎都未去過, 亦唔敢去 ,怕怕也 . :smile_27:
:smile_35::smile_35:點解要怕? 我第一次去都係怕怕 ,,
:smile_35::smile_35:見得女仔少都會怕ga wor

前往最後回覆