上一頁下一頁
發新話題

水圍租屋價位有否回落

收藏  |  訂閱
65  2.0k

水圍租屋價位有否回落

如題 套房,一/兩房一廳而家O羊價位?thanks~

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
前兩日上過去搵屋.

金池名津 - 兩房一廳 RMB3500
金港豪庭 - 一房兩廳 RMB3300
皇庭居 - 一房一大廳 RMB2800
金怡華庭 - 兩房兩廳 RMB3500
金怡華庭 - 三房兩廳 RMB4000
陽光花園 - 一房一小廳 RMB2500

我睇果d都有傢電,
不過呢... 由於好多都落成好幾年,
d裝修傢具好多都已經一般般. (裝修最好肯定係金地果間)

農民房未睇過, 比吾到意見你.

我一個人入美聯中原搵既.
如果有人介紹, 可能會好d瓜..:smile_13:

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
皇庭居同綠因閣 一房一廳全包$2400
裝修同傢私都ok

有無諗過行過小小區委個邊
環境同樓都比水圍好,只不過係差一分鐘車左右
行都係五分鐘

有兩個小區都好多房
高發城馳 - 2300 吉屋, 入伙唔夠一年, 裡面好新
皇庭世紀 - 2400-2500左右傢電全包

唔該以上2位C兄,小弟仲想知農民房即係7,8層高行樓梯果D:smile_42:

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-5 08:47 PM 發表 查看引用來源
唔該以上2位C兄,小弟仲想知農民房即係7,8層高行樓梯果D:smile_42:
係... 不過唔知有無 7,8 層咁高. :smile_41:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-2-5 09:33 PM 發表 查看引用來源

係... 不過唔知有無 7,8 層咁高. :smile_41:

我識有條女係住七樓既
佢就係住水圍, 野妹個條街
1400一房一廳吉屋

引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-2-5 10:37 PM 發表

我識有條女係住七樓既
佢就係住水圍, 野妹個條街
1400一房一廳吉屋
連傢電貴幾多?其實唔租水圍仲有邊度好?

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-6 04:58 PM 發表 查看引用來源
農民房大部份都唔包傢電架

其他地方請睇#3 我回個個POST
仲有新洲個邊你岩唔岩
個邊可以平好多, 2千已經可以全包(仲未講價)

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-6 04:58 PM 發表 查看引用來源
皇崗村最後面個幾幢啦

有電梯:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-6 05:44 PM 發表 查看引用來源
皇崗村最後面個幾幢啦

有電梯:smile_38: :smile_38: :smile_38:
黃崗村既農民房, 一房一廳吉屋都要1500
仲未必一定有電梯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆