男射精,咁女射咩??

收藏  |  訂閱
16  2.9k

男射精,咁女射咩??

係邊到射
男就係條jer到穿射精
咁女性係射咩等如男性射精??射卵??
我係男,諗極都諗唔明:smile_39:

引用:
原帖由 好靚。既世界波 於 2009-2-5 11:43 AM 發表 查看引用來源
係邊到射
男就係條jer到穿射精
咁女性係射咩等如男性射精??射卵??
我係男,諗極都諗唔明:smile_39:
女人會"潮吹"

醫生解說根本就無潮吹
那些只是尿液
你地唔好咁無知啦:smile_39:
唔信自已去睇醫生果陣問下囉:smile_45:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2009-2-5 12:09 PM 發表 查看引用來源
醫生解說根本就無潮吹
那些只是尿液
:smile_45: 你都唔好咁無知啦!你個咩醫生解說呀?
       你見過潮吹未?潮吹根本唔係尿道射出 何來尿液?
我個sp亦問過佢個婦科醫生 嗰d係乜嚟
      婦科醫生解釋 女性亦有一個類似男性前腺列腺器官叫"女性攝護腺"
      在女性陰道受刺激"女性攝護腺"會分泌出一些液體 保護陰道
:smile_35:  各位版友 我唔敢扮專家 有錯請指點!:smile_35:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2009-2-5 12:09 PM 發表 查看引用來源
醫生解說根本就無潮吹
那些只是尿液
維基好可信個wor:smile_45:

回覆 4# 的帖子

尿液就叫老吹. 而唔係潮吹啦:smile_30:

引用:
醫生解說根本就無潮吹
那些只是尿液
邊有咁多尿呀,好似無知咗少少喎.

引用:
醫生解說根本就無潮吹
那些只是尿液
don't 派膠please

潮吹

前往最後回覆