扮信教借易親近女仔係咪好賤????

收藏  |  訂閱
24  1.6k

扮信教借易親近女仔係咪好賤????

小弟鍾意咗個朋友既女同事, 眼大大, 好靚, 好得意, 我同我朋友都覺得佢有三分似裕美, 不過最衰佢係基督徒, 我朋友話我一定追唔到佢, 因為我唔係基督徒

舊年聖誔我開始同呢個女仔來往, 多咗一齊出街食飯, 佢叫我同佢一齊返教會, 返咗個幾月, 我地就開始好愛昧咁拍拖, 初六果晚我要求同佢想試下SEX, 不過佢話唔好, 我問咗好多次佢都唔肯, 佢其實都話自己好想試, 但係都唔可以咁做, 激死我!!!! 結果我地都只係攬攬錫錫, 我叫佢淨係幫我打飛機, 佢都話唔可以, 只係係咁易咁摸咗我下面幾下...:') :') :') :')

我同佢雖然只係攬, 錫, 同摸, 未有性行為, 但我都覺得自己好似好衰咁........ :smile_39: :smile_39: :smile_39:

其實又唔可以咁講o既~~你又唔係真係同佢有sex~~
而且你又冇迫佢,咁佢話唔好你都冇再有進一步行動啦~~
唔算係賤既~~

攬, 錫, 同摸, 未有性行為

4樣你都做到3樣啦, 仲想點呀? 你溝條女返黎除左性行為冇其他野可以做拿? 情人節就快到, 諗下點樣慶祝或者正式開始拍拖好唔好呀

冇愛點拍拖丫..唉.....

扮信教借易親近女仔係咪好賤

係:smile_45:

引用:
原帖由 fung84 於 3/2/2009 01:17 AM 發表 查看引用來源
其實又唔可以咁講o既~~你又唔係真係同佢有sex~~
而且你又冇迫佢,咁佢話唔好你都冇再有進一步行動啦~~
唔算係賤既~~
都迫唔到, 佢都唔肯..... :') :') :')

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 3/2/2009 01:17 AM 發表 查看引用來源
攬, 錫, 同摸, 未有性行為

4樣你都做到3樣啦, 仲想點呀? 你溝條女返黎除左性行為冇其他野可以做拿? 情人節就快到, 諗下點樣慶祝或者正式開始拍拖好唔好呀

冇愛點拍拖丫..唉.....
其實我鍾意佢外殼多過佢個人, 因為佢太正經喇...... :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 3/2/2009 01:19 AM 發表 查看引用來源

好多謝你咁坦白!!!!!! :smile_13: :smile_13: :smile_42: :smile_42:

係,

引用:
原帖由 Soryu 於 3/2/2009 01:24 AM 發表 查看引用來源

係,
我諗住都係投其所好啫, 咁唔係可以點喎...... :smile_13: :smile_13: :') :') :')

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2009-2-3 01:19 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 但係又唔能夠否認呢招真係work, 講真我都想試下.....

不過識得教會d女仔就肯定要有心理準備, 有婚前性行為o既可能性可能仲細過中六合彩, 如果樓主純粹諗住為左搵sp而返教會的話, 就無謂浪費時間

前往最後回覆