上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友 25-33歲

收藏  |  訂閱
249  4.4k

徵女朋友 25-33歲

我係一個好普通既男仔,今年34歲, 個樣過得去,,唔食煙,唔飲酒,唔蒲, 有幽默感:smile_30:, 有愛心, 收入穩定, 我想搵個認真同我拍拖既女朋友..(最好想結婚個種..):smile_13:

女朋友條件:
有愛心, 溫柔, 專一, 喜歡簡單同家庭生活, 如果識煮更好, 因為我都喜歡煮嘢食, 可以大家分享吓

希望有緣可認識大家.....

我又入過~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-2 01:47 PM 發表 查看引用來源
我又入過~
thanks a lot......but don't know why web master deleted my post...!:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-2 01:47 PM 發表 查看引用來源
我又入過~
你係唔係講呢度呀:smile_14:

引用:
原帖由 hondajazz321 於 2009-2-2 01:49 PM 發表 查看引用來源

thanks a lot......but don't know why web master deleted my post...!:smile_13:
而家呢個應該ok卦.....

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-2 01:50 PM 發表 查看引用來源

你係唔係講呢度呀:smile_14:
哈哈....好鬼醒, 咁多俾你見到~:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-2 01:51 PM 發表 查看引用來源

而家呢個應該ok卦.....
hope that la......!!:smile_44:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-2 01:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈....好鬼醒, 咁多俾你見到~:smile_30:
我問佢新款定舊款jazz之ma

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-2 01:53 PM 發表 查看引用來源

ei ei....i drive jazz before gar wor.......!

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-2 01:53 PM 發表 查看引用來源

ic...見到佢個名, 都估係愛車之人...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆